Gå til sidens hovedinnhold

Gode tider for klubben

Artikkelen er over 6 år gammel

NOTODDEN: Samtidig som en ny og større sponsoravtale ble signert med Sparebank 1 Telemark, signerte NFK en avtale med angriperen Gudmundur Hafsteinsson (25).

Det er lyse tider for Notodden FK for tida. Laget har periodevis gode prestasjoner i vinterens treningskamper til tross for tre tap den siste tida (to av dem mot lag fra eliteserien og 1. divisjon), og i går signerte klubben en avtale med den islandske angriperen Gudmundur Steinn Hafsteinsson (25).

– At han signerte er vi veldig godt fornøyde med, sier NFK-trener Kenneth Dokken til TA, og fortsetter: – Vi har ønsket en spiller eller to inn med andre dimensjoner enn de vi har, og det får vi her med blant annet hans luftstyrke.

193 cm høye Hafsteinsson, som også har spilt noe futsal på Island, kommer fra klubben Fram Reykjavik.

– Han er en typisk target-spiller. I tillegg er han ganske bra med beina, beskriver Dokken, som hadde islendingen på prøvespill fra søndag til torsdag denne uka.

Islendingen er foreløpig noe unna matchform.

– Det er vi klar over og skal jobbe godt med ham de neste ukene slik at han blir i god kampform så fort som mulig. Jeg ser ham uansett ikke som aktuell fra start før om seks-syv uker, forklarer Dokken.

NFK fortsetter sesongoppkjøringen når laget møter Odd 2 borte tirsdag, og deretter venter Odda borte i sesongoppkjøringens siste kamp.

– Vi har hatt en god vinter og spillerne har gjort et godt stykke arbeid. Det er mye som er bra, men vi er ikke helt der vi skal være enda, sier Dokken snaue tre uke før seriestart. Notodden serieåpner hjemme mot Alta 19. april.

STOR AVTALE

Det blåser utvilsomt en frisk og positiv vind over Notodden FK for tiden, noen uker i forkant av seriestarten der mange forventer at laget skal rykke opp til 1. divisjon. I går signerte klubben en ny og større sponsoravtale med Sparebank 1 Telemark.

– Sparebank 1 Telemark har jo vært med en god stund sammen med to andre banker, men vi har hatt et ønske over lengre tid om å få med en stor aktør, og valget falt på Sparebank 1 Telemark som ønsker å gå inn ganske tungt i NFK, noe som gjør at vi kan øke vår satsning og det er vi veldig godt fornøyd med, sier Karl Arne Lia i NFK til Radio Telemark. Omårdebanksjef i Sparebank 1 Telemark, Øystein Tallakstad, er fornøyd med avtalen.

– Vi har vært med i sponsoratet til Notodden FK siden 2007. At de nå valgte oss er vi stolte av, og det er en avtale som passer oss bra. Det er en god arena for oss å vise oss fram på, samtidig som jeg tror dette kan gi energi både til NFK og banken. Vi vil være gode samarbeidspartnere for hverandre, mener Tallakstad.