Notodden-firma får drahjelp av David Beckham

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

En bedre reklameplakat enn David Beckham får man ikke i idrettsverdenen. Det kommer et Notodden-basert firma til gode.

DEL

- Jeg tror nok vi vil få en effekt. Folk hører mer på Beckham enn oss som selger den, humrer Alfacares daglige leder Torkild Haugan fornøyd.

- Den gutten har jo en bra markedsverdi, legger Haugan lurt til.

Bildene av den engelske superstjernen med det nye Kinesio-plaster på ryggen har gått verden rundt. Plasteret er ment å skulle hjelpe Beckhams vonde rygg - men er også blitt trendy.

Tidligere har en mann som Lance Armstrong også benyttet seg av hjelpemidlet.

I Norge er Alfacare på Notodden - ifølge daglig leder Haugan - enerådende på markedet. Plasteret stammer fra Japan, og ble brakt til Europa

Alfacare driver ifølge sin presentasjon av seg selv med produkter til skadeforebygging og lindring av muskel- og leddplager, idrettsskader og velvære.

Firmaet har avtale med klubber som Start og NFK innen fotballens verden, og og håndballag som Kragerø, Nordstrand og Tertnes har også benyttet seg av plasteret.

Plasteret har en høy status innen deler av idrettsverdenen for sin evne til å korrigere muskelfunksjonen, forbedre sirkulasjonen og dempe smerter.

Torkild Haugan uttrykker en viss skuffelse over at Odd og andre klubber i Grenland ikke har plukket opp denne trenden, slik for eksempel NFK og Kragerø har gjort.

Odds medisinsk ansvarlige, Kenneth Martinsen, tror imidlertid at de også kommer til å henge seg på trenden.

- Foreløpig har jeg ikke fått satt meg skikkelig inn i det, men vi er åpne for nye behandlingsmetoder, og kommer til å prøve dette, sier han.

- Noen ganger hypes produkter voldsomt i begynnelsen, for så å dø ut. Men dette vet vi fungerer, legger Martinsen til.

Artikkeltags