Gå til sidens hovedinnhold

Operagutta på trygg avstand: – Vi skal hylle Vera Lynn

Artikkelen er over 1 år gammel

SKIEN: Fredag kveld arrangerer Operagutta for første gang en egenproduserte konsert i Skien kirke. Nærmere halvparten av billettene er solgt på forhånd. Gutta skal hylle nylig avdøde Vera Lynn.

- Det er god plass i Skien kirke, understreker Arild Bakke. Han mener det skal gå bra å følge smittevernreglene og har valgt å sette et tak på 200 publikummere. I tillegg til Arild Bakke består Operagutta av Jan Erik Fillan, Anders Hoff og pianist Trond Akerø-Kleven. Tirsdag hadde de sommerkonserten «På trygg avstand» i Nøtterøy kirke. Bakke ser fram til å opptre i Skien kirke, der han er kirkesolist, organist og leder et av kirkekorene.

– Operagutta har aldri arrangert en egenprodusert der tidligere. Vanligvis er Skien kirke litt for stor for våre konserter, som gjerne er mer intime. Vi liker jo best at folk sitter tett, men denne gangen blir det annerledes. «På trygg avstand» ble satt sammen på kort varsel.

Det blir irsk og skotsk medley, barokklåter og en hyllest til Vera Lynn, den britiske sangeren som døde 18. juni, 103 år gammel.

– Vi har en bolk med hennes sanger, sier Arild Bakke.