Både på og utenfor banen har gatelaget levert godt denne sesongen, og trener Morten Fevang er stolt av gjengen som møter opp til kamp og treninger hver uke.

– Vi har hatt en fantastisk gruppe hvor deltakelsen på treninger og samlinger har vært veldig bra. Vi har vært opp mot 20 stykker på trening, noe vi er ekstremt stolte av. Veldig mange av spillerne våre har opp mot 90 prosent oppmøte, noe som viser at det betyr mye for dem. Det er en god miks av gutter og jenter, og det gjør at atmosfæren blir fin, sier Morten Fevang og fortsetter:

– Det er spillere på alle nivåer, og det er plass til alle. Vi har vært tett på å vinne både serie og cup flere ganger, men endelig i år lykkes vi og det har våre gutter og jenter fortjent så til de grader. Vi rundt gatelaget mener at prosjektet fortjener mye mer oppmerksomhet og synliggjøring på alle plattformer. Resultatene på landsbasis viser at veldig mange får seg et bedre liv og ekstremt mange timer med mindre rus. Dette er samhold på ekte.

To finalekamper

De gode resultatene førte til to finalekamper mot Stabæk, som var det beste gatelaget i pulje A.

Gatelaget spilte første finalekamp inne på stadion på Skagerak Arena, og resultatet ble til slutt 4-4 etter en spennende kamp med godt spill fra begge lag.

Tribunen på stadion var fylt med trofaste supportere som kom for å heie fram Odds gatelag i den viktigste kampen denne sesongen.

Returkampen ble spilt på Nadderud to uker senere, og det var knyttet stor spenning til denne avgjørende kampen for gatelaget.

To solide og jevne lag kjempet seg gjennom kampen, men Odds gatelag trakk det lengste strået og vant til slutt 3-1 på bortebane.

Med et sammenlagt 7-5-resultat mot Stabæks gatelag ble Odds gatelag seriemestere i Østlandsserien 2022.

En sterk og etterlengtet seier for gatelaget som endelig kunne ta med seg en gullmedalje hjem til Skien.