- Det er surt og kjedelig akkurat nå

Skien  20150516.
Eliteserien fotball 2015: Odd-Haugesund (0-0). Odds Fredrik Oldrup Jensen depper i eliteseriekampen mellom Odd og Haugesund på Skagerak Arena.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Skien 20150516. Eliteserien fotball 2015: Odd-Haugesund (0-0). Odds Fredrik Oldrup Jensen depper i eliteseriekampen mellom Odd og Haugesund på Skagerak Arena. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

SKIEN: Fredrik Oldrup Jensen (21) scorer ikke ofte, og så å si aldri med hodet. Da er det ekstra surt at det som skulle vært seiersmålet mot Haugesund ble feilaktig annulert.

DEL

Odd hadde rundspilt Haugesund i nesten samfulle 77 minutter da Fredrik Oldrup Jensen steg til værs på en flott dødball fra Espen Ruud. Ingen var i nærheten av å time bedre enn 21-åringen som stanget inn 1-0. Trodde alle. For mens Fredrik Oldrup Jensen feiret med lagkameratene, jublet publikum. Nesten ingen så på linjemannen som løftet flagget for offside. Feil, viser tv-bildene.

- Nå har ikke jeg sett det på nytt, men det føltes feil da og jeg hører rykter om det nå. Jeg er på riktig side. Da er det surt at målet blir annulert. Men denne kampen burde vi avgjort selv uansett. Vi er så mye bedre enn Haugesund, og spiller dem til tider ut. Vi spiller bra og får ta med oss det, sier skiensgutten.

- Det er surt og frustrerende akkurat nå, legger han til.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo møtte pressen med et smil, men også han skulle gjerne hatt alle tre poengene i 16. maikampen som trakk pene 9054 tilskuere.

- Det er vanskelig å spille bedre mot en tippeligamotstander. Vi kjører over dem, men vi får ikke mål og det er frustrerende. Det er tøft å se at vi ikke utnytter overtaket og sjansene. Og det er ikke tøft bare for meg, men for spillerne og det store og gode publikummet vi har her. Vi har så stort overtak, men greier ikke å få hull på byllen. Hadde vi fått det ene målet kunne det fort blitt flere for da måtte Haugesund kjørt mer fram, mener Fagermo.

- Hva tenker du om det annulerte målet?

- Vi har sett det på nytt nå, og det er feil. Oldrup er i alle fall én meter onside. Så det er frustrerende det også. Men vi må også huske at vi hadde tur i Stavanger da Viking fikk et mål feilaktig annulert, påminner Odd-treneren.

- Spillemessig er vi så mye bedre enn Haugesund at vi må vinne en slik kamp, men det var en slik dag, sier Fagermo, før han får spørsmål om Frode Johnsen som var ute av troppen på grunn av en akillesskade.

- Klart dette hadde vært en kamp for Frode, men han er klar igjen mot Tromsø, sier Dag-Eilev Fagermo.

- Vi har nok store sjanser til å avgjøre denne kampen. Men vi holder nullen, og slipper Haugesund til bare én stor sjanse. Det er bra, og selv om 1. omgangen mot Rosenborg, motstanderen tatt i betraktning, var enda bedre, er dette første gang vi holder et bra nivå i 90 minutter. Det skal vi ta med oss, sier kaptein Steffen Hagen.

Odd står nå med 15 poeng etter ni kamper. Det holder til en, i skrivende stund, 4. plass på tabellen, men det er kun to poeng opp til Vålerenga på tredje.

- Vi viser igjen at vi er bra spillemessig, og holder som sagt nå en hel kamp. Vi har manglet litt på flyten, og vi scorer ikke nok mål, og vi skaper kanskje ikke nok store sjanser utifra overtaket spillemessig, avslutter Steffen Hagen.

Artikkeltags