Det endte til slutt med 13-0 seier til Odd. Eliteserielaget viste seg fra sin beste side, og tok tidlig kontroll over kampen.

Skotfoss hadde kampens første mulighet etter 5. minutters spill, men avslutningen ble for dårlig.

Derfra og ut handlet det meste om Odd.

SCORET FIRE

Frode Johnsen viste ingen nåde mot gamleklubben, og scoret på Skotfoss stadion. Johnsen satte 4-0 scoringen, og ble byttet ut til pause.

Jonathan Lindseth leverte fire scoringer, og ble med det en av kampens store profiler sammen med Skotfoss-keeper Martin Østland. For på tross av at Østland slapp inn hele 13 scoringer, så leverte han en rekke redninger som sørget for at Skotfoss ikke fikk enda flere baklengs.

Etter 90 minutter spill sto det 13-0 til Odd, uten at det la noen demper på stemningen.

- Det aller beste er at vi er profesjonelle. Alle som kommer inn på laget gjør akkurat det de skal. Så fortjener Skotfoss skryt for at de har laget et kjempeflott arrangement, samt en topp ramme rundt kampen, sa Dag-Eilev Fagermo til TA etter kampslutt.

- EN TOPP DAG

Kampen, og arrangementet, ble akkurat den festen som Skotfoss hadde håpet på, og med 2425 tilskuere på tribunene så kan breddeklubben juble over klingende mynt i kassen.

- Det ble en topp dag. Helt fantastisk. Akkurat som vi håpet, sa Nils Lunden i Skotfoss-styret på klubbhuset etter kampslutt.

Oddrane sang høyt på «vi er på vei til Ullevaal» i andre omgang, så får vi se om det går hele veien. 2. runde kamp venter hvert fall.

LES KAMPREFERAT HER

2450 tilskuere gjester Skotfoss stadion i kveld!!

89 MIN: Så var det 13-0. Mathias Fredriksen sørger for det.

88 MIN: Håvard Storbæk sørger for at det står 12-0 til Odd.

86 MIN: Jonathan Lindseth scorer sitt fjerde for dagen, og det står 11-0. Nydelig avslutning av Lindseth.

72 MIN: Da var det tosifret. 10-0 til Odd. Espen Ruud spilles alene med keeper. Backen er iskald og lobber inn nummer 10. Vakkert.

68 MIN: 9-0 kommer like etterpå. Jonathan Lindseth setter sin hattrick-scoring. Header ballen enkelt i nettet fra bakre stolpe.

66 MIN: Da står det 8-0. Oliver Berg er målscorer. Får ballen inne i 16-meteren, vrikker og vender litt før han fyrer kula langs bakken og inn i nettet.

58 MIN: 7-0 til Odd. Unge Lauritsen putter ballen i nettet for Odd. Scorer sitt første og målfesten fortsetter!

PAUSE: Det står 6-0 til Odd på pause etter første omgang her på Skotfoss stadion. Elitserielaget har tydlig fått vist frem divisjonsforskjellen, og har til tider lekt med hjemmelaget.

Men det var Skotfoss som kom best ut av startblokkene. Med en litt mer solid avslutning så kunne hjemmelaget ha ledet etter 5 minutter, men avslutningen fra inne i 16-meteren ble for slapp.

Derfra og ut så dominerte Odd stort. Noen vakre scoringer har det også blitt. Aller flottest var Mathias Fredriksen sin herlige avslutning til 0-6.

Frode Johnsen har også levert scoring mot gamleklubben. Johnsen gjorde 4-0 til Odd.

Men uansett resultat. Det er en skikkelig cupfest på Skotfoss i kveld. God stemning og fulle tribuner!

39 MIN: Ahhhh, en vakker perle fra Fredriksen. Drar seg til 20 meter og sender ballen vakkert opp i krysset. 6-0, og en herlig scoring.

36. MIN: 5-0 til Odd. Lindseth leverer sin andre scoring for dagen. Ungutten assisteres av Mathias Fredriksen og setter ballen i nettet.

30. MIN: Frode Johnsen gjør det mot gamle laget. 4-0 til Odd kommer etter en corner. Rutinerte Johnsen er sterkest i boksen og header Odd opp i 4-0 ledelse.

24. MIN: Odd fortsetter å kjøre. Nå står det 3-0 til bortelaget. Denne gangen er det den unge vingen Zekhnini som setter ballen inn. 17-åringens første mål for A-laget til Odd.

21. MIN: Odd dobler ledelsen. Den siste tids overtak i banespillet gir utelling. Det er Jonathan Lindseth som setter kula i nettet for Oddrane.

20. MIN: Første 20 unnagjort. Odd dominerer mer og mer på Skotfoss stadion. Hjemmelaget åpnet friskt, men Odd tar nå over kampen.

9. MIN: 1-0 til Odd. Johnsen triller til Jonassen som sikkert setter ballen i mål. Bortelaget leder oppskriftsmessig!

5. MIN: Første skudd på mål. Skotfoss drar seg fri ned høyre og fyrer av et skudd mot Myhra. Ikke særlig farlig, men dagens første avslutning går til Skotfoss.

Gashi, Bergan, Johnsen, Zehknini, Lindseth, Hurme, Jonassen, Storbæk, Myhra, Fredriksen.

Skotfoss starter med følgende lag:

Skar, Ringsevejen, Østland, Lie, Byrkjeflot, Haugen, Rangnes, Andersson, Berge, Skogen.

Stemningen er på topp på Skotfoss.

Folk strømmet til stadion, og tribunen er stappfull.

Hornmusikk og show ute på matta før kampstart satte folk i skikkelig cupstemning.