Trodde det var bombe

Rune Almenning Jarstein (Arkiv)

Rune Almenning Jarstein (Arkiv) Foto:

Artikkelen er over 12 år gammel

Odd-spillerne Rune Almenning Jarstein og Morten Fevang ble begge vekket klokka fire på hotellrommet i Bodø natt til mandag. I en vase med blomster var det gjemt ei vekkerklokke som sendte ut skremmende lyder.

DEL

- Jeg trodde det var en bombe eller noe sånt og grep fatt i klokka og kastet den ut i gangen, sier Jarstein. Det var tidlig i formiddag at Avisa Nordland fikk tips om episoden som skjedde i natt.

Søvnproblemer
Jarstein smiler litt av episoden i ettertid, men midt på natta var det ingen spøk for Odd-keeperen, som hadde problemer med å sove etter hendelsen.

På samme tid som Jarstein våknet Fevang av en merkelig tikkende lyd. Han forsto ikke straks hvor den kom fra, men fant etter hvert vekkeruret, stoppet det og sovnet rimelig raskt etterpå.

Les også: Morten Fevang og Odd møtt med hat-banner

- De to Odd-spillerne fikk begge blomster av en resepsjonist på hotellet søndag kveld. En eller annen hadde levert bukettene merket Fevang og Jarstein. Hva som skjulte i blomstene visste ingen da.

Beklager
- Jeg er veldig lei meg for det som har skjedd og skuffet over at det i det hele tatt kan skje. Men vi sjekker jo aldri slike ting, som at noen gir bort en blomsterbukett, sier direktør ved hotell Radisson SAS i Bodø, Jan-Ove Edvardsen til TA.

Han lover å sjekke opp saken og har aldri hørt om at noe lignende har skjedd på hans hotell tidligere.

Blomstene ble levert inn i resepsjonen søndag og ble overlevert til Jarstein og Fevang da de kom tilbake etter trening.

- Det som har skjedd er skamfullt på alle måter. Sånt skjer ikke i USA eller Tyskland, men her skjer det åpenbart. Jeg skjønner at fansen ønsker sitt lag alt vel, men det får være måte på, sier en rystet Odd-trener Ove Flindt Bjerg til TA.

Les også: - Overbevist om at vi vinner

Ukjent med saken
Steinar Engen i Den Gule Horde ler av påfunnet, men benekter at det er Glimts supporterklubb som står bak stuntet.

- Dette kjenner vi ikke til. De som har gjort dette, får stå for det selv, sier Engen.

- Vi har vår stil, og det er å støtte Glimt, noe vi akter å gjøre under kampen i kveld.

På Bodø/Glimts hjemmesider tar også laget selv avstand fra episoden.

«Det er ikke slik Bodø/Glimt ønsker at det skal være. Bodø/Glimts kamp mot Odd Grenland skal avgjøres på Aspmyra stadion, og ikke ved rampestreker som skjer utenfor banen. Vi henstiller derfor alle som er glade i Bodø/Glimt om å fokusere på eget lag, og ikke finne på mer tull!» skrives det på glimt.no.

Artikkeltags