Tommy starter mot RBK

TILBAKE: Tommy Svindal Larsen har vist god form, og får starte mot Rosenborg. Alt tyder også på at Torjus Hansén er tilbake på laget søndag kveld.

TILBAKE: Tommy Svindal Larsen har vist god form, og får starte mot Rosenborg. Alt tyder også på at Torjus Hansén er tilbake på laget søndag kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel
DEL

LES OGSÅ: - Vær tidlig ute søndag

Etter flere gode innhopp i seriestarten, får Tommy Svindal Larsen (36) endelig sjansen sentralt på midten når Odd møter Rosenborg.

På gårsdagens formasjonstrening på Skagerak arena var det Tommy Svindal Larsen – og ikke Jone Samuelsen – som ble drillet sammen med den antatte førsteelleveren. Tidligere har de to byttet litt på, men ikke i går.

Dag-Eilev Fagermo bekrefter overfor TA at Svindal Larsen blir foretrukket søndag kveld.

- Jone (Samuelsen) kom til klubben mens han fortsatt var skadet, og hadde masse overskudd da han først ble friskmeldt. Det ga ham en rask formtopp. Nå føler han seg litt sliten på grunn av det tynne treningsgrunnlaget i vinter. Jeg har snakket med Jone om det, og vi er enige. Han hviler mot Rosenborg, forteller Fagermo.

- JONE ER SLITEN

Mens Samuelsen har opplevd en aldri så liten formsvikt den siste tiden, har Svindal Larsen brukt sjansen godt når han har kommet innpå.

- Tommy er i fin form, og derfor er det greit å gjøre en endring nå. Han har vist mye bra i de kampene han har kommet inn, og med pasningsstyrken som sin store forse blir han viktig mot et lag som er flinke til å utnytte feil hos motstanderen, sier han.

Svindal Larsen selv lover å være klar søndag kveld.

- Det er fortsatt tidlig, men det ser jo lovende ut med tanke på å starte kampen. Jeg føler selv jeg har vist god form over tid, og håper selvsagt å få bevist det i kampen til søndag.

Balleleganten har ingen problemer med å innrømme at det kribler litt ekstra når han vet at Rosenborg står på motsatt banehalvdel.

- Alle har lyst til å spille slike kamper. Jeg merker godt at det er noe spesielt i gjære. Spillerne er ekstra tente og konsentrerte på trening. Dagens formasjonsøkt virket veldig lovende, sier han.

HANSÉN TILBAKE

Alt tyder på at Torjus Hansén tar tilbake plassen på venstreback. På gårsdagens økt spilte den samme forsvarsfireren som startet de tre første kampene.

Dag-Eilev Fagermo går også langt i å bekrefte at en friskmeldt Hansén kommer inn på venstre, mens Steffen Hagen skyves inn i midten igjen. Det betyr at Fredrik Semb er tilbake på benken.

- Torjus har vært veldig god for oss i starten, kommenterer Fagermo.

Odd-fysio Kenneth Martinsen har heller ingen skader å fortelle om. Det betyr at Arni Gautur Arason fortsetter i mål, til tross for at han også hadde problemer med den vonde skuldra sist helg mot Sandefjord.

Artikkeltags