Det skriver Jan Gunnar Solli på sin Facebook-status onsdag, etter å ha hørt at hans tidligere lagkamerat, Morten Fevang, ikke får ny kontrakt i Odd Grenland. Siden Solli skrev statusen for drøye tre timer siden, har den fått godt over 200 «likes» og flere støttende kommentarer. Hans ytring om Fevang-saken har også spredd seg til nettstedet Twitter.

- Helt enig med deg, Gunda. Sjølvaste «mr. Odd» fortjener ett år til. En skam av klubben å gi ham en slik avskjed. Direkte flaut, kommenterer en.

- FRUSTRERENDE

I motsetning til talsmannen i Oddrane, er ikke Solli enig i at det er en riktig avgjørelse å la Odd-kapteinen gå.

«Han er Kaptein og har spilt rett rundt 75% av kampene i årets sesong. At det har rent inn mål i år er tydelig et preg av at Odd ikke ha maktet å styre spillet i like stor grad offensivt som i fjor - Det tror jeg! Men av og til skjer ting også uten at man klarer å komme utav en dårlig trend med å slippe inn enkle mål! Rett og slett frustrerende!».

- VANSKELIG Å FINNE ERSTATTER

Videre skriver New York Red Bulls-proffen at det ikke vil bli lett å finne en som kan erstatte Fevangs rolle i Odd-laget.

«Er sikker på at han er god nok enda til å kjempe om en startplass. Det er så viktig å ha med bautaer i enhver klubb. Å hente en erstatter som kan bidra like mye i en spillergruppe er ikke enkelt!».