Odd har mottatt det første budet på Fredrik Semb. TA vet at det er Ole Gunnar Solskjær og Molde som har kommet på banen. Odd avslo direkte. Odds daglige leder, Einar Håndlykken, bekrefter at det har kommet en konkret henvendelse, men han vil ikke si noe om hvem som har tatt kontakt.

- Vi har fått en konkret henvendelse, men det var på et nivå som gjorde at vi ikke hadde noen interesse av å gå videre med dette, sier Håndlykken.

Han vil ikke si hva budet er på, og han vil heller ikke ha noen formening om det kommer nye bud de neste dagene og ukene.

Fredrik Semb har Odd-kontrakt ut 2014. Han fikk sin a-landslagsdebut i januar, og kjemper om en plass på laget som skal spille U21-EM til sommeren. Han har tidligere sagt at han gjerne blir i Odd denne sesongen, men at han håper å komme seg ut i Europa før kontrakten utløper.

– Jeg stresser ikke dette, men det er jo ålreit at jeg har vist så mye at Molde vil ha meg. Det er en bra klubb, men jeg har det også veldig bra i Odd. Vi får vente og se hva som skjer, sier Semb i en pause under mandagens årsmøte.

Les mer i tirsdagens papiravis.