I torsdagens utgave av TA står det at publikum også svikter på Oddrane-feltet, og at Odd Grenland har hatt en jevn nedgang på tilskuertallene siden 2009. Snittet denne sesongen er på 5252 tilskuere, mens snittet i 2009 var 7362.

«Tversoverfotball og tilbakespill, satse på en kontring og en sjanse på dødball. Hvor er underholdningen», skriver en kar.

Flere etterlyser en spiller som kan trekke folk. Ei jente kontrer på denne måten:

«Er der uansett. Laget trenger støtte også i motgang. Hadde folk møtt opp så hadde de også tjent mer penger, hvor de da kan kjøpe disse trekkplasterne dere snakker om. Dere kan ikke vente på at noe ekstraordinært dukker opp når klubben ikke tjener penger».

«Har i løpet av mitt liv aldri sett en hel fotballkamp, og det er jeg stolt av. Kommer av prinsipp aldri til å sette mine bein innenfor murveggene på betongklumpen på Falkum som har vært som en kreftsvulst på kommunekassa til Skien kommune. Det er overhode ikke trist at stadion ikke fylles opp av publikum», skriver en annen.

TA har sammenlignet de svake Odd-tallene med de andre eliteserieklubbene. 12 av 16 klubber som spiller eliteseriefotball i dag, spilte også i eliteserien i 2009. Av dem er det kun Vålerenga, Molde og Strømsgodset som har høyere snitt i år enn for tre år siden.