Morten Fevang og Odd møtt med hat-banner

KALD VELKOMST: Det er ikke bare temperaturen som er kjølig i Bodø. Også Glimt-supporternes mottakelse av Odds spillere og ledere på flyplassen var kjølig. Her er Morten Fevang på vei ned rulletrappa da han ser banneren med påskriften, «Break a leg».

KALD VELKOMST: Det er ikke bare temperaturen som er kjølig i Bodø. Også Glimt-supporternes mottakelse av Odds spillere og ledere på flyplassen var kjølig. Her er Morten Fevang på vei ned rulletrappa da han ser banneren med påskriften, «Break a leg». Foto:

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Odd ble møtt av et tyvetalls supportere på Bodø lufthavn med et banner helt klart myntet på Morten Fevang der det står «BREAK A LEG». Selv om det kan bety flere ting er det liten tvil om hva Glimt-supporterne siktet til.

DEL

Odd-kapteinens tackling på Ruben Imingen i treningskampen på Skagerak Arena i sommer, går ikke i glemmeboka hos bodøværingene.

- Morten Fevang står på linje med Tromsø hos Bodø/Glimt-supporterne, sier flere bodøværinger TA pratet med.

De mener måten han fremsto på etter tacklingen av Immingen som pådro seg benbrudd, ikke levnet han noen ære.

Og Tromsø, det er hatlag nummer én for Bodø/Glimt, så det er sagt.

Les også: Trodde det var bombe

Fevang selv tok mottagelsen med ro da han ankom flyplassen.

- Break a leg, var det jeg pleide å si til mutteren når hu skulle i teateret, sier han med et smil, før han fortsetter:

- Jeg lar meg ikke påvirke av det, og det var heller ingen som ropte noe eller gjorde noe annet, så det går helt greit. Mange av oss så faktisk litt komisk på det, sier Fevang.

VIL RAPPORTERE
Odd-kapteinen er helt klar på at verken han eller lagkameratene, viste seg frem fra sin beste side i hjemmemøtet torsdag, men de er klare for revansje nå.

- Bodø/Glimt har det beste utgangspunktet og må tåle å være favoritter. Det er en fordel for oss. Samtidig er jeg ganske sikker på at vi ikke spiller en like svak kamp igjen. Treningene har vært veldig bra og gutta er i veldig godt humør, sier han.

I den første kvalik-kampen hadde han Stian Theting hengende på seg under hele kampen, og det var ikke bare lovlige midler Glimt-terrieren brukte i følge Fevang.

- Jeg kunne i hvert fall fått et straffespark, samtidig som han brukte mange midler for å stoppe meg. På hjemmebane regner jeg med at de fokuserer litt mer på seg selv, men både jeg og laget vil takle det på en mye bedre måte nå, lover Fevang.

Selv om Odd skulle klare jobben mot Glimt, blir det ingen bytur på Odd-kapteinen i Bodø etter kampen.

- Jeg vil neppe bli mer populær om vi gjør jobben og vinner, så uansett resultat blir det ingen feiring på byen for meg, smiler en rolig og avslappet Morten Fevang.

Ove Flindt Bjerg så banneren og møtte Bodø-supporterne, men vil ikke kommentere saken nå.

- Jeg skal kommentere det etter kampen. Ikke nå. Nå er det kun kampen som er vårt fokus, sier Odd-treneren til TA.

Til AvisaBodø sa Flindt Bjerg imidlertid følgende til deres utsendte reporter på flyplassen:

- Det som skjedde på flyplassen har ingenting med fair play å gjøre. Jeg ble skubbet vekk av noen supportere på vei ut til bussen, sa Ove Flindt Bjerg.

- Jeg har jobbet med fotball over store deler av Europa, men har aldri opplevd maken. Det er vel ikke sånn man skal behandle sine gjester. Uavhengig av resultat i kampen mandag kommer jeg til å rapportere dette inn til fotballforbundet på tirsdag, sa Odd-treneren til AvisaBodø.

Artikkeltags