Midtgarden klar for Vitesse

SELGES: Kun papirarbeid gjenstår før Odd har solgt Erik Midtgarden til FC Flora Tallinn. 23-åringen blir deretter Vitesse-spiller 1. januar. Odd får 320 000 kroner for Gulset-gutten, som hadde det hektisk med mange telefonsamtaler i går.

SELGES: Kun papirarbeid gjenstår før Odd har solgt Erik Midtgarden til FC Flora Tallinn. 23-åringen blir deretter Vitesse-spiller 1. januar. Odd får 320 000 kroner for Gulset-gutten, som hadde det hektisk med mange telefonsamtaler i går. Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel

SKIEN: Etter kun en halv sesong i Odd Grenland er Erik Midtgarden (23) klar for den nederlandske toppserieklubben Vitesse, men først må han innom Flora Tallinn.

DEL

Gulset-gutten skal spille for fjorårets seriemester i Estland Flora Tallinn, som samarbeider med Vitesse ut høstsesongen, før han flytter til Nederland med gjeldende kontrakt fra 1. januar 2012.

Etter det TA erfarer får Odd Grenland 320 000 kroner for Midtgarden, som hadde kontrakt ut sesongen i Odd.

- Det hele har gått veldig fort. Spill i utlandet har alltid vært drømmen, så dette var en sjanse jeg var nødt til å gripe, sier Midtgarden til TA.

Styreleder i Odd Grenland, Tore Andersen, påpeker at det fortsatt gjenstår papirarbeid.

- Ingenting er klart før alle papirene er i orden. Vinduet i Estland stenger søndag, så alt må fikses før den tid, sier Andersen til TA.

Artikkeltags