- Jeg kan ikke snakke for alle andre, men jeg føler meg ikke helt trygg. Jeg er ikke sikker på at vi redder plassen, sier Hansen.

- Vi skal møte Fredrikstad på bortebane i løpet av de siste kampene, og vi må skaffe oss et par poeng før vi reiser dit. Hvert poeng betyr mye nå i innspurten, fortsetter keeperen.

- Frykter du nedrykk?

Hansen tenker seg om før han svarer:

- Nei, jeg vil ikke si at jeg frykter nedrykk. Hvis vi kommer til den siste kampen og trenger tre poeng, kan vi begynne å snakke om frykt. Jeg har fortsatt god tro på at vi redder plassen, men vi må være realistiske, sier han.

DETTE ER STATUS

Fem serierunder gjenstår i eliteserien. Odd ligger på 11. plass med 29 poeng, mens Fredrikstad på kvalikplassen har 24 poeng. Lillestrøm og Sogndal, som innehar plassene mellom Odd og Fredrikstad, står med henholdsvis 28 og 27 poeng. Sandnes Ulf, som ligger på direkte nedrykk, har 22 poeng med én kamp mindre spilt enn de andre bunnlagene.

Dag-Eilev Fagermo tar heller ikke for gitt at Odd blir å finne i landets øverste divisjon neste år.

- Plassen er ikke safe, og vi er nødt til å ta poeng. Vi overlever ikke med 29 poeng, men hvis vi taper alle de fem siste kampene, har vi heller ikke noe i eliteserien å gjøre, sier Odd-sjefen, som i likhet med Hansen spår en tett og jevn kamp på Åråsen i kveld.

- Vi har aldri tapt borte mot Lillestrøm under min tid i klubben, men heller aldri vunnet. Det blir nok jevnt også denne gangen. Vi har vært gode defensivt lenge, og hadde bra trykk på trening torsdag, sier treneren.

- Det blir en jevn og tøff kamp mellom to lag som ikke scorer altfor mange mål. Dødballene kan bli viktig, spår André Hansen.

Morten Fevang og Adem Güven kommer inn for en småskadet Herolind Shala og Elba Rashani.

- Det er to unge spillere ut, og mer erfaring og rutine inn, kommenterer Fagermo, som ikke tror det er en ulempe borte mot LSK.

NY ENERGI

André Hansen har nettopp kommet tilbake fra landslagssamling.

- Samlinger er inspirerende, og jeg er tilbake med ny energi. For min del er det bare positivt å bryte opp litt. Men det er greit å komme tilbake, og nå gleder jeg meg til å bidra til at vi får en god avslutning på sesongen, sier sisteskansen.

FØLG KAMPEN LIVE HER: