Hans store gjennombrudd

PÅ LANDSLAGET: Fredrik Semb ble i går tatt ut på U21-landslaget istedenfor Celtics Thomas Rogne som har meldt forfall.

PÅ LANDSLAGET: Fredrik Semb ble i går tatt ut på U21-landslaget istedenfor Celtics Thomas Rogne som har meldt forfall. Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel
DEL

Fredrik Semb (20) føler at årets sesong har vært hans store gjennombrudd på fotballbanen.

- Ja, du kan kalle sesongen for mitt gjennombrudd. Det har gått veldig bra i år. Jeg har fått mye spilletid og mer erfaring. Dette har jeg vokst på, og jeg er fornøyd med hvordan sesongen har gått, sier Odd-spilleren.

MORO MED BØRS

Sammen med Morten Fevang har Semb dannet et solid midtstopperpar utover 2010-sesongen. Og det var kun nevnte Fevang som slo 20-åringen på årets TA-børs.

- Det er moro å komme så høyt på børsen selv om jeg ikke tenker så mye på slike ting, sier skiensgutten.

HÅPER PÅ SPILLETID

I går ble Semb kalt inn i U21-landslagstroppen som møter Hellas onsdag. Celtics Thomas Rogne måtte melde forfall, og dermed bød sjansen seg for Semb. Fra før har Odd-spilleren to kamper for U21-landslaget, og han håper den tredje kommer i morgen.

- Jeg håper jo på spilletid og aller helst på en plass i startoppstillingen. Jeg er uansett glad for å bli kalt inn. Jeg hadde et håp om det, men det er hard konkurranse om plassene på laget, sier Semb.

Han ankom Hellas sammen med resten av det norske U21-landslaget i går. I dag er det duket for trening før kampen venter onsdag.

IKKE TENKT FERIE

- Det er alltid kjempegøy å få være med landslaget. Absolutt. Det gir meg litt internasjonal erfaring også, noe som bare er bra, mener Semb.

Dagene i Hellas vil også bli brukt til lesing, og han har ikke fått tenkt på mye på ferie ennå.

- Jeg har eksamen mandag, så da passer det fint å lese her nede. Det blir mye tid på rommet. Når det gjelder ferie, så får vi se etterhvert. Jeg har ikke lagt noen planer, sier Fredrik Semb.

Artikkeltags