Morten Fevang har vært i skiensklubben siden 1998 – kun avbrutt av halvannet år i danske Odense. Men etter denne sesongen er det altså slutt.

– Jeg er veldig overraska, skuffa og lei meg. Jeg var sikker på å få ett år til i Odd, og hadde regna med at klubben så mellom fingrene at jeg ikke har starta 75 prosent av kampene. Jeg mener jeg er god nok til en sesong til, og antakelig blir det dyrere for klubben å hente en ny spiller siden jeg skulle gå betraktelig ned i lønn neste sesong, forteller Fevang.

Etter gårsdagens trening gikk han rett i møte med Dag-Eilev Fagermo og assistent Jan-Frode Nornes.

– Jeg fikk beskjed om at det var både sportslige og økonomiske årsaker til at jeg ikke er i neste års planer, sier Fevang.

- VIKTIGSTE SPILLEREN

– Fevang har vært 12 år i Odd, og jeg har vært så heldig å ha ham her i mine fem år og lært ham å kjenne som spiller, kaptein og person. Morten Fevang er den viktigste spilleren jeg har hatt i min trenerkarriere, så da sier det seg selv at dette ikke er noen lett avgjørelse. Men det er en tid for alle. Morten blir 38 år, og vi må nødt til å bruke pengene på å forsterke elleveren for igjen å klatre på eliteserietabellen, forklarer Fagermo.