Les kampreferatet

Odd har hatt problemer med å score i det siste. Men det var frem til 59 minutter var spilt av kveldens kamp mot Hønefoss.

LØSNET

For etter en jevn og målløs første omgang skulle det for alvor løsne etter hvilen, og Odd viste at de var kveldens klart beste lag.

Det er Herolind Shala som sender Odd opp i ledelsen. Han skyter først en gang, men ballen stopper i Hønefoss-forsvaret. Han får en ny sjanse, og da setter han ballen kaldt og rolig forbi Clark i hønefossmålet.

Deretter gikk det slag i slag.

TO RASKE

Etter 66 minutter krangler Güven med seg ballen inne i boksen. Han kommer til avslutning fra 5-meter, og setter ballen knallhardt forbi en sjanseløs Clark.

Kun to minutter senere er det Snorre Krogsgård sin tur. Han får ballen av Frode Johnsen som feier den inn i 16-meteren. Fra syv meter hold setter Krogsgård ballen vakker opp i krysset.

FØRSTE SPARK

Odd's fjerde for kvelden kommer tre minutter før full tid. Elsbasan Rashani skyter først, men skuddet blokkeres og havner hos innbytteren George White. White styrer ballen pent ned i hjørnet, med sitt første spark på ballen.

Les alt om kampen i TA i morgen