Odd-trener Dag-Eilev Fagermo sukket oppgitt etter mandagens trening.

- I min tid som Odd-trener har jeg aldri opplevd så mange skader og så store utfordringer når det gjelder å komponere et lag. Dette er bekymringsfullt, sier Fagermo, og ramser opp spillere han kan måtte klare seg uten mot Stabæk: Elba Rashani er ute med tre gule kort, samtidig som både Mattias Andersson (legg) og Adem Güven (kne) er usikre. George White (lyske) er definitivt uaktuell.

- Når vi i tillegg har solgt Børven, betyr det at fem angrepsspillere er ute. Klart det er krevende, konkluderer treneren, som ikke helt har gitt opp Güven og Andersson som trente delvis og alternativt.

OLSEN ELLER ADDO

Nå vurderer Fagermo å starte med nykommer Dag Alexander Olsen, som har scoret fire mål på b-laget, tre av dem mot Mandalskameratene lørdag.

- Han har imponert, og vil bli drillet i en kantrolle denne uka. Problemet er at han egentlig ikke er godt nok trent til å starte en eliteseriekamp, sier Dag-Eilev Fagermo, som også lanserer Paul Addo som et alternativ på venstrekanten i angrepet.

Skadesituasjonen videre er at Simen Brenne fortsatt er ute av spill i de kommende ukene. Det bekrefter Bård Homstøl, toppspillerutvikleren som hjelper til med det medisinske nå som fysioterapeut Kenneth Martinsen har fri og er på jakt.

Brenne skadet seg under hælen borte mot Vålerenga 10. august, og har vært ute siden.

- Brennes skade tar som regel seks uker å lege, så han kan være tilbake om to uker, sier Homstøl.

MER TRØBBEL

I forsvaret har både Morten Fevang (akilles) og Lars Kristian Eriksen (lyske) gått skadet i det siste. Begge er fortsatt svært usikre til kampen søndag. Som om ikke det er nok, så måtte Fredrik Semb trekke seg fra samlingen med U21-landslaget. Han var med til Belgia, men kom hjem lørdag med en vond tå.

- Vi fikk ikke noe orden på det der nede, så da var det best å komme hjem. Men jeg både håper og tror jeg blir klar til Stabæk-kampen, sier Semb, som fikk skaden i stortåa mot slutten av bortekampen mot Haugesund.

Fagermo maner nå til full skjerping inn mot en kamp hvor Odd for første gang på en stund blir favoritter.

- Det er veldig farlig å tro at vi møter et dårlig lag som vi skal slå 3-0 eller 4-0. Rosenborg slo de sist, men det var etter keepertabber. Vi kommer ingen vei hvis vi ikke viser samme moral og hunger som i de siste kampene, konkluderer Odd-treneren.