- Ingen ting overrasker meg når det gjelder fotball. Vi i Odd har to av de beste trenerne, så det vil heller ikke overraske meg om Vålerenga er interessert, sier Odds styreformann og vikarierende direktør til TA.

- Men hvorfor trene Vålerenga når man kan trene Odd som er et vel så bra lag, sier Tore Andersen og smiler.

FOR TIDLIG

Espen Musæus, formann i Vålerengas eliteseriestyre, sier at det er for tidlig å si noe om hvem som overtar etter Kjetil Rekdal.

- Vi er ikke i nærheten av diskutere navn ennå, sier Musæus.

Forhandlingene mellom Odd og Arne Sandstø og Gaute Larsen trekker ut, og Sandstø svarer følgende på spørsmål om det er 90 prosent sjanse for at han fortsetter i Odd.

- Det er vel å ta litt hardt i. I øyeblikket forholder jeg meg til at jeg er arbeidsledig 1.1 2007, sier Sandstø.

- Blir du overrasket hvis ditt navn blir nevnt som Vålerenga-trener?

- Det har jeg ingen kommentar til, svarer Arne Sandstø.

- MYE Å SE PÅ

Tore Andersen har planer om å sette seg ned for å ta en ny prat med Sandstø og Larsen en av de nærmeste dagene, men det blir trolig ikke før søndagens hjemmekamp mot Tromsø.

- Vi har mye å se på, innrømmer Arne Sandstø.

I går skjedde det heller ikke noe nytt når med Per Nilsson. Sunderland har ennå ikke økt sitt foreløpig siste - og avslåtte - bud på 15 millioner kroner.

- Jeg tror vel at interessen for Pelle Nilsson bare er økende, og at flere og flere får øynene opp for ham. Og det er jo også bra for Pelle. Vi må tross alt huske på at det handler om mennesket Pelle Nilsson her, og at vi må finne en best mulig løsning for ham og for Odd, sier Tore Andersen, som tror det er meget mulig at flere klubber vil være på plass på Odd stadion for å se Odds svenske midtstopper søndag.

Odd sjekker markedet videre for å se etter mulig erstatter for Nilsson hvis han skulle forsvinne før overgangsvinduet stenger 31. august.

Torjus Hanséns lyskeskade gjør heller ikke situasjonen lettere.

- Klart det ikke er gunstig. Vi er inne i en tøff høstsesong med ni kamper igjen i eliteserien. Situasjonen til Torjus er uskikker, og vi må se på totaliteten, svarer Andersen på spørsmål om Hanséns skadesituasjon kan stoppe et salg av Pelle Nilsson.

PS! I går ble Per Nilsson landsmann, Tobias Hysén, klar for Sunderland. Han forlater Djurgården for 15 millioner svenske kroner.