Sjekk hva som skjer med Vipps nå

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vipps møter oss i ny fargeprakt.

DEL

- Med denne drakten er tanken å være utrolig enkle å få øye på når vi i tiden fremover vil poppe frem stadig nye steder rundt omkring i Norge, opplyser Vipps i en pressemelding.

Med stadig ekspansjon, møter selskapet 2018 med stor optimisme:

- Kraften vi har fått skal vi bruke til å fortsette å gjøre betaling befriende enkelt. Og vel så viktig, sørge for at vi blir tilgjengelig overalt. Målet er å gjøre Vipps til Norges mest brukte valuta, sier vippssjef Rune Garborg.

- Full fart fremover

- Vi har det siste året flyttet for oss selv, fått nye eiere og tatt flere spennende produkter ut i markedet. Men selv om tempoet har vært høyt, har vi ikke tenkt til å legge oss på latsiden, sier han.

Som Nettavisen tidligere har omtalt, vil Vipps komme med et tilbud til dem under 15 år, ikke uten motstand.

- Vi gleder oss veldig til å åpne Vipps også til de under femten. Målet er å levere gode tjenester som gjør at folk oppriktig føler at dagen deres blir litt bedre, sier Rune Garborg.

Fra vennebetaling til smartbetaling

2,7 millioner nordmenn bruker Vipps.

- Hovedandelen av transaksjoner er fortsatt vennebetaling, men det er blant betaling til bedrifter veksten er størst. Fokuset fremover er å lage tjenester som skal gjøre det mulig å vippse seg gjennom dagen. Gjennom å tenke enkelt og utvikle smart teknologi er vi sikre på at vi kan gjøre betaling mye mer lettvint enn det er i dag, sier Rune Garborg.

Artikkeltags