Gå til sidens hovedinnhold

Døde momentant i snøscooterulykken

Artikkelen er over 5 år gammel

VINJE: Mannen i 20-årene som omkom i snøscooter-ulykken i Bøgrend natt til lørdag døde trolig momentant.

Det var ved 4-tiden natt til lørdag akuttmedisinsk kommunikasjonssentral fikk inn meldingen om den alvorlige scooterulykken ved E134.

Den omkomne skal være en ung mann fra området, men politiet ønsker foreløpig ikke å gå ut med identiteten på vedkommende.

Operasjonsleder Ole Jørgen Lund kunne lørdag morgen fortelle at snøscooteren trolig hadde kjørt langs E134 før den havnet i grøfta.

Ulykken har trolig skjed like før AMK fikk beskjed om ulykken.

I KLEM

Det ble straks sendt ambulanser til stedet, men alt tyder på at mannen i 20-årene da allerede var død.

- Alt så langt tyder på det, sier jourhavende jurist Gunstein Bjørgum i Sør-Øst politidistrikt. Trolig har den døde kommet i klem mellom snøscooteren og terrenget.

Politiet i Vinje har satt inn store ressurser for å finne ut hva som skjedde i forkant av den tragiske ulykken.

AVHØR

Både lørdag og søndag er det foretatt en rekke avhør. Politiet ønsker så langt ikke å si hva som har kommet frem i disse avhørene.

Bygda er naturlig nok i sorg etter det som har skjedd og søndag kveld er det et møte hvor både politiet og prostdiakonen vil være til stede.

Her vil innbyggerne i Bøgrend få mer informasjon om det som har skjedd.

OBDUSERT

I etterkant av ulykken ble det fortatt en rekke tekniske undersøkelser på stedet. Politiet kommer også til å sende den omkomne til obduksjon.

- Vi ønsker obduksjon for å utelukke andre årsaker. Det er vanlig med obduksjon når noen dør alene, fortalte politiadvokat Per Steinar Bungum til TA søndag formiddag.

LES OGSÅ: Inviterer til møte etter snøscooterulykken

Dette er den andre dødsulykken med snøscooter i Telemark i år. I mars mistet en ung mann livet i en scooterulykke i Fyresdal.