Vil fly hyttefolket helt til døra

NYTT FLYTILBUD: Velkommen til London, sier Nils-Helge Silbodal, Benedicte Heyerdahl og Christer Silbodal i Hesnes Air.

NYTT FLYTILBUD: Velkommen til London, sier Nils-Helge Silbodal, Benedicte Heyerdahl og Christer Silbodal i Hesnes Air. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

KRAGERØ: Til sommeren kan hyttefolk i Kragerø få et helt nytt flytilbud! Hesnes Air på Torp tilbyr å kunne fly deg fra hytta i Kragerø, til hvor som helst i verden! Det sier flygesjef i Hesnes Air Nils-Helge Silbodal.

DEL

Turen Kragerø-London kan gjøres unna på effektivt to timer flyving. Helikopter til Torp og deretter jet til London. Hesnes Air har egne fly stasjonert på Torp og Gardermoen.

– For travle forretningsfolk som plutselig må på et formiddagsmøte i London midt i ferien, kan dette være et godt alternativ, fremfor å måtte sitte fire timer i bil til Gardermoen, og så bruke ytterligere et par timer på innsjekk. I stedet kan vi hente deg med helikopter på hytta, fly deg til Torp i løpet av 20 minutter, og videre med fly hvor som helst i verden.

VARIERENDE PRIS

En tur Kragerø-Torp kommer på ca. 7500 kroner inklusiv moms. Er vi i Kragerø på annen jobb kan du dele denne prisen i to, sier Nils-Helge Silbodal.

– Prisen vil selvsagt ellers variere ut fra hvor du skal fly, hvor mange som skal fly og om vi må fly ens ærend, eller kan ta med våre passasjerer når vi likevel er i området, sier Silbodal.

4000 DESTINASJONER

– Ruteflyene kan fly til ca. 400 flyplasser i Europa. Vi kan fly til ca. 4000, sier markedssjef i Hesnes Air, Benedicte Heyerdahl. Du kan selvsagt også komme til Torp med bil, og parkere den i hangaren vår, til du kommer tilbake. Dermed kan du fly mye nærmere målet og slippe mye ineffektiv ventetid, kø og unngå tidkrevende logistikk.

VOKSENDE MARKED

– Vi registrerer at stadig flere etterspør våre tjenester om private flyginger både av gods og personer. Så vi vet at det er et voksende marked for våre tjenester.

– Vi har fått flere forespørsler om private flyginger til og fra Kragerø, og har også gjennomført flere flyginger til og fra Kragerø både med gods og personer.

KOMMER HELT FRAM

– Prisen avhenger av hva kunden skal. Det er mange parametere. Overnatting, ikke overnatting. Skal det flys tur/retur. Hvor mange passasjerer og så videre. Tidsmessig er det uansett mye og hente. Våre fly kommer seg stort sett helt dit du skal. Skal du for eksempel til Edinburgh eller Birmingham så flyr vi deg dit, opplyser Heyerdahl.

MANGE BEIN Å STÅ PÅ

– Vi er et fly- og helikopterselskap som har mange bein å stå på. Vi flyr gods og byggevarer, enkeltpassasjerer og bedrifter, og har mange forskjellige oppdrag både i Norge og i resten av Europa. Kragerø ligger i vårt sentrale nærområdet, derfor er det viktig at flere også i dette området får vite om hva vi kan tilby, og kan benytte seg av dette tilbudet om de har behov, sier Silbodal og tilføyer at de har en vakttelefon som er betjent 24 timer i døgnet.

– Om det haster så er vi gjerne klar til å fly i løpet av et par timer.

Artikkeltags