Vil lage treffpunkt i Oslo

INVITERER: Bård Hoksrud og andre ildsjeler inviterer til treff for telemarkinger og vestfoldinger i Oslo.

INVITERER: Bård Hoksrud og andre ildsjeler inviterer til treff for telemarkinger og vestfoldinger i Oslo. Foto:

SKIEN: Er man fra Vestfold og Telemark kan man nå få et fast treffpunkt for likesinnede i Oslo. Det hele starter onsdag.

DEL

Blant initiativtakerne til et møtepunkt for vestfoldinger og telemarkinger som bor i Oslo, er stortingsrepresentant Bård Hoksrud. Med seg på laget har han også Bjørn Richard Johansen fra First House, Tine Kleive-Mathisen fra Sandefjord lufthavn og Olav Kasland som er ansatt i Forbrukerrådet.

– Vi mangler et treffpunkt hvor vi kan møtes på tvers av partier, ulike roller i nærings- og organisasjonsliv i Oslo. Alle som er interessert i næringsutvikling, politikk og samfunnsliv er velkommen til en åpen og hyggelig nettverkskveld med fokus på Vestfold-Telemark, sier Bård Hoksrud.

Fokus på Torp

Det første treffet, som skjer i Oslo onsdag kveld, vil ha fokus på Torp Sandefjord lufthavn.

– Dette blir kvelder med fokus på mingling, gode samtaler over et godt glass. Men så legger vi også til et aktuelt tema som er viktig for Vestfold-Telemark. Første gang ut setter vi litt fokus på reiseliv og vekstmuligheter for det nye storfylket gjennom Torp Sandefjord lufthavn, sier Olav Kasland.

Tidspunktet er lagt til rett etter gruppemøtene på Stortinget slik at det passer for våre fylkespolitikere og fylkesbenkene å kople seg på arrangementet, sier Bård Hoksrud. Videre er det lagt til Christiania Restaurant som er rett ved Stortinget i Stortingsgata.

Artikkeltags