Nå er Katrine klar for ny fest

SUKSESS: Katrine Bakke opplevde selv å bil "loddet ut" under fjorårets fest. En date med Bakke gikk for 15 000 kroner. - Det var veldig overraskende, men veldig hyggelig - Alt for en god sak, smiler Bakke.

SUKSESS: Katrine Bakke opplevde selv å bil "loddet ut" under fjorårets fest. En date med Bakke gikk for 15 000 kroner. - Det var veldig overraskende, men veldig hyggelig - Alt for en god sak, smiler Bakke. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

SKIEN: Organisajsonen Young Future markerer 10 år og Katrine Bakke slår på stortromma når hun inviterer til ny veldedighetsfest.

DEL

I år som i fjor blir det storstilt fest til inntekt for veldedighetsprosjektet Katrine Bakke har frontet de siste årene.

Enda større

Young Life har byttet navn til Young Future og markerer 10 år som veldedig organisasjon.

I fjor ble det en real venners vennefest. I år blir det enda større.

Kjentfolk

– Det blir mye kjentfolk, men det kommer også en del bedrifter og samarbeidspartnere. I fjor fikk vi inn over 200 000 kroner. Det var helt overveldende, sier Bakke, som roser folks giverglede.

– Alle monner drar, men det er jo ekstra hyggelig å kunne arrangere noe som dette, sier Bakke, som håper på enda større giverglede i år.

Hun lover en staselig fest, med artister, underholdning og overraskelser, men er fremdeles hemmelighetsfull.

Nylansering

Young Future lanserer ny nettside og det ventes flere overraskelser på veldedighetsfesten i Ibsenhuset 10. november.

– Årets fokus er å bygge et nytt barnehjem i Cebu på Filippinene. Per i dag leier vi lokaler, men nå har et oslofirma sponset en tomt, og vi skal bygge vårt eget barnehjem. Dermed trenger vi penger til byggestart, forteller Bakke, som gleder seg stort til årets happening.

– Det blir stort og jeg gleder meg veldig! Jeg håper jo også folk ønsker å bidra, vi setter pris på alt vi kan få, avslutter Bakke.

Artikkeltags