Gå til sidens hovedinnhold

Festdeltakerne åpnet lommeboken

Artikkelen er over 3 år gammel

- Helt vanvittig, sier Katrine Bakke

250 gjester deltok under årets veldedighetshappening i Ibsenhuset, og det ble samlet inn store summer til Katrine Bakkes hjertebarn; Young Future Foundation.

Solgte egen kjole

Den ene bøy over den andre mens auksjonarius Tommy Steine svinget hammeren. Alt ble dyrt, og Katrine Bakke kunne glede seg over å ha samlet inn nær 600 000 kroner under veldedighetsfesten fredag.

Alle objektene forsvant, inkludert hennes egen kjole, som er designet av porsgrunnsdesigneren Mariette Røed Torjussen. Den gikk under hammeren for 15 000 kroner.

Videre ble også flere av barnehjemsbarnas tegninger auksjonert bort.

Nytt barnehjem

Festdeltakerne entret scenen på rød løper og etter en velkomstdrink og litt mingling fortalte Bakke om barna som bor på House of Dreams på Filippinene, og om arbeidet hun gjør for at barna skal få en utdanning og en bedre framtid.

Planene nå er å bygge et nytt barnehjem. Et eget hus sånn at de slipper å leie, slik de gjør i dag.

Fikk med seg Hollywood-artist

Geir Tangen var – som i fjor – konferansier, det var artister og underholdning fra scenen, mens auksjonen selvsagt sto i fokus.

– Jeg var på en tilstelning i sommer hvor jeg kom i kontakt med den norske Hollywood-produsenten Ray Kay. Via han traff jeg også Brendan O’Hara. Vi kom i prat og så ble det sånn at han ville være med på festen og bidra han også. Så han og Lillen Stenberg (kjent fra The Voice) sto for underholdningen – foruten auksjonen, forteller Bakke.

– Utrolig fornøyd

Alt som gikk under hammeren ble revet vekk – og det gikk sport i å by over hverandre.

– Festen ble veldig bra og jeg er utrolig fornøyd. Akkurat sånn det skal være, avslutter Bakke.