Etterlyser vitner etter voldtekt på dametoalett

Artikkelen er over 3 år gammel

ULEFOSS: En kvinne ble natt til søndag voldtatt på et toalett på utestedet Wolubar på Ulefoss. Politiet ønsker å komme i kontakt med eventuelle vitner til hendelsen.

DEL

Politiinspektør Guro Siljan ved Sør-Øst politidistrikt, opplyser til TA at voldtekten skal ha funnet sted inne på dametoalettet på Wolubar på Ulefoss, natt til søndag.

Etter det TA erfarer er kvinnen som skal ha blitt voldtatt fra Midt-Telemark.

Kvinne sto på utsiden

Politiet har etterforsket saken gjennom hele helgen og starten av uken. De har snakket med flere vitner, men ønsker å komme i kontakt med flere. Spesielt ønsker de å komme i kontakt med en kvinne som skal ha stått på utsiden av toalettet da voldtekten fant sted.

Politiet fikk melding om voldtekten natt til søndag. Siljan opplyser at politiet har snakket med den fornærmede kvinnen, og at hun har vært inne til undersøkelser på voldtektsmottaket.

Politiet vil komme i kontakt med personer som oppholdt seg på puben lørdag kveld, og natt til søndag.

– Mange i puben

Rikke Randahl Kristiansen er daglig leder på Wolubar, og ifølge henne var det mange mennesker i puben da voldtekten skal ha skjedd.

– Vi hadde et arrangement denne kvelden og det var mange i puben, både lokale folk fra Ulefoss, men også besøkende fra Lunde Bø og Porsgrunn, sier hun.

Randahl Kristiansen var til stede i puben da ugjerningen skjedde på dametoalettet.

– Dette er forferdelig trist og jeg håper politiet kommer til bunns i dette. Vi vurderer nå å gå til anskaffelse av et overvåkingssystem slik at vi kan stille med sterkere bevis om slikt skulle skje igjen, sier hun.

Flere kan sitte med informasjon

– Det kan være personer som kanskje tror at de ikke sitter på relevant informasjon, men som kanskje tenker seg om når de ser at det nå er en straffesak under etterforsking, sier Siljan.

Hun ber de som måtte sitte med opplysninger om å kontakte politiet på telefonnummer 35906400.

Siljan ønsker på dette tidspunkt ikke å si mer om detaljene i etterforskingen, da dette kan påvirke hva vitnene måtte huske fra kvelden og natten.

Artikkeltags