I Porsgrunn fikk politiet melding om slagsmål på et utested. En patrulje er på stedet like over midnatt, De har snakket med en mann i 20-årene som sa at han hadde blitt utsatt for vold. Vedkommende er lettere skadet, og har blodig leppe og øre. Patruljen har tatt imot forklaring og oppretter sak. Vedkommende ble kjørt til legevakt for sjekk.

Gjerningspersonen skal han ha forlatt stedet. Patruljen har fått beskrivelse og et mulig fornavn, og følger opp dette i ettertid.

Noe senere, i Storgata klokken kl. 01.07 natt til søndag er politiet på vei etter melding om slåsskamp på en kafe. Politiet drar til stedet. De involverte har gått hver til sitt og det blir ingen politisak.

I sentrum av Notodden kommer patruljen kom over en overstadig full mann i 20-åra. Vedkommende ble et ordensproblem. Patruljen ga han et pålegg om å forlate sentrum ved 01.40-tiden.

Mannen nektet å følge pålegget og satte seg til motverge. Han blir anmeldt for forholdet og innbringes til arresten.

I Kragerø blir en patrulje oppmerksom på en båt som la til kai hvor båtfører framsto påvirket av alkohol. En mann i 30-årene blir anmeldt og nødvendige prøver blir tatt. Da er klokken 01.50.

Klokken 02 er politiet på vei til Notodden sentrum etter melding om slagsmål på et utested. Politiet har vært og meklet på stedet. Ingen er skadet og ingen anmeldes, men en mann i 20-årene er pålagt å holde seg unna sentrum.

Klokken 03.40 kommer politiets patrulje over noe knuffing i sentrum. Patruljen skilte partene og bortviste to menn i 20-årene. Ingen synlige skader og ingen sak opprettes.