Canal Digital: – Nærmere hverandre

OSLO  20160201.
Slik ser TV skjermen til en million norske husstander, med tilsammen 2,8 millioner seere, har mistet 13 kanaler etter at Telenor og Discovery Networks ikke ble enige om distribusjon av TVNorge-kanalene. 
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

OSLO 20160201. Slik ser TV skjermen til en million norske husstander, med tilsammen 2,8 millioner seere, har mistet 13 kanaler etter at Telenor og Discovery Networks ikke ble enige om distribusjon av TVNorge-kanalene. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Det har vært bevegelse i forhandlingene med Discovery Networks, opplyser Canal Digital. Forhandlingene er nå inne i en intensiv fase.

DEL

– Det har vært bevegelse som gjør at vi er forsiktig optimister. Partene har nærmet seg hverandre. Ytterligere kommentarer har jeg ikke, sier kommunikasjonsdirektør Kenneth Tjøndal Pettersen i Canal Digital.

– Det pågår nå intensive forhandlinger for å få på plass en løsning som gjør at vi kan få tilbake TV-kanalene så raskt som mulig, sier Pettersen til NTB.

Han vil ikke anslå nærmere når han tror en løsning kan være på plass.

Ved midnatt natt til mandag i forrige uke forsvant kanalpakken til Discovery for kabel- og satellittkunder hos Canal Digital og hos Viasat fordi partene ikke klarte å bli enige om en ny avtale for kanalpakken som omfatter TVNorge, Eurosport, Max og ti andre Discovery-kanaler. 

Artikkeltags