Denne matbutikken trener kundene sine

KLARE FOR KUNDENE: Ledere og kjøpmenn i Rema 1000 ble trent av Mariann Deila i går i Porsgrunn. Konkurransen i dagligvarebransjen krever sitt. I kveld er det kundenes tur, og det skjer ved butikken på Vallermyrene. Det er bare å ta med treningstøy.

KLARE FOR KUNDENE: Ledere og kjøpmenn i Rema 1000 ble trent av Mariann Deila i går i Porsgrunn. Konkurransen i dagligvarebransjen krever sitt. I kveld er det kundenes tur, og det skjer ved butikken på Vallermyrene. Det er bare å ta med treningstøy.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

PORSGRUNN: Kampen om matvarekundene er tøff. Tirsdag inviterer en butikk kunder til å være med på en treningsøkt. Omtanke kan være konkurransefortrinn.

DEL

Det skjer ved Rema 1000-butikken på Vallermyrene rett utenfor Porsgrunn sentrum.

– Jeg har ikke hørt om at det er gjort i Norge tidligere, og vi ser veldig fram mot begivenheten – vi vil jo ta vare på kundene våre, forteller Ove Borgen.

Han er leder av Rema 1000 på Vallermyrene, men er også utviklingssjef for regionen vestre østland.

ÉN TIME

– Rema 1000 har lenge hatt fokus på frukt og grønt, noe som har gitt oss en økning i omsetningen. Denne trenden vil vi fortsette, ved å invitere til en treningsøkt i Porsgrunn; i neste uke gir vi det samme tilbudet til kunder på Tollnes og Stathelle.

Borgen deltok i går på en treningsøkt for ledere og kjøpmenn utenfor bedriftens kontorer i Porsgrunn. Den var ledet av Mariann Deila, en kjent personlig trener i Porsgrunn.

Treningsøkten varte i om lag én time, akkompagnert at rytmisk popmusikk.

– Det er andre gang jeg er med på trening i bedriftens regi, og det er veldig givende, mente kjøpmann Thomas Robertsen som leder avdelingen på Tollnes.

SKAL BLI BEST

Mariann Deila opplyste til TA:

– Regionen satser på å bli best i landet, og ledelsen har bestemt å begynne med seg selv, derfor har jeg hatt et treningsprogram for dem gående i cirka ett år.

Deila trener butikklederne hver mandag. Det er også hun som skal lede treningen med vanlige kunder i kveld.

Enten det er butikkledere eller kunder, handler det om styrke og kondisjon, ofte inkludert er knebøy, markløft og sirkeltrening.

- OVERBEVIST

– Hva slags resultater gir dette?

– Jeg er overbevist om at denne treningen gjør at folk orker mer, yter mer og sover bedre om natta. For de ansatte gir det nok en verdi når det gjelder teambygging og en fellesskapsfølelse.

Deila har kontrakt på å trene ansatte i Rema 1000 ut 2015, men ser ikke bort i fra at avtalen kan forlenges.

Rema 1000 Telemark angir økning i markedsandeler fra 18,2% til 20,2% på sammenlignbare butikker. Region ligger i dag på 3. plass av 12 regioner. Visjonen til regionen er å bli årets region innen 2017.

 

Artikkeltags