Etterforsker mulig voldtekt på festival

Nils Jul Lande

Nils Jul Lande

Artikkelen er over 4 år gammel

NISSEDAL: Politiet etterforsker en mulig voldtekt på campen til Treungfestivalen.

DEL

Fredag kveld har politiet i Telemark avhørt flere personer, men vil verken bekrefte eller avkrefte en eventuell voldtekt.

Det var Agderposten som meldte dette fredag ettermiddag.

I følge avisa så skal politiet ha ankommet festivalområdet i 02-tiden på natta. Et større området skal ha blitt sperret av.

Jourhavende politijurist Jeanette Knutsen sier til Agderposten at de etterforsker en hendelse, men at hun ikke ønsker å kommentere saken foreløpig.

– Vi etterforsker en mulig straffesak. Men vi kan ikke si mer om den så tidlig i etterforskningen. Jeg kan imidlertid bekrefte at det ikke er pågrepet noen i saken, sier hun.

Campansvarlig Jørgen Solberg sier til Agderposten at han synes det hele er veldig trist, og forteller at han fikk beskjed om å stenge av toalettanlegget på grunn av en mulig voldtekt.

Da TA snakket med jourhavende jurist Per Steinar Bungum ved Telemark politidistrikt fredag kveld, kunne han verken bekrefte eller avkrefte om det har skjedd en voldtekt.

- Det kan jeg verken bekrefte eller avkrefte. Vi jobber nå med å finne ut hva som har skjedd og har avhørt flere personer. Foreløpig er ingen mistenkt i saken, sier Bungum.

Artikkeltags