Sist lørdag var han innom Sky Fitness i Skien.

– Vi jobber aktivt med å bygge opp merkevaren Sky Fitness, og da er det naturlig å inngå samarbeid med en så profilert person som Cornelis Elander. Dette er bare en av mange tiltak vi skal gjøre i tiden framover, sier eier Jorge Brito, som sier han er fornøyd med å ha selveste Hollywoodtreneren med på laget framover.

Flydd direkte inn

Cornelis Elander er født og oppvokst på Majorstua i Oslo, der han arbeidet som personlig trener i en årrekke før han søkte lykken i USA. Idag omtales han ofte som Hollywoodtreneren.

I et samarbeid med Sky Fitness-kjeden, ble han flydd direkte inn fra solrike Los Angeles.

Han skal ha fått kjendiser som Justin Timberlake, Jessica Biel og Hilary Swank i form. Nå er han på turné for å dele treningstips.

Fem grep

Noen tenker nok at det er for sent å komme i form til sommeren. Men det er lite som skal til, og man rekker mye på bare noen få uker, sier Elander, som mener fire uker er perfekt.

Dette er Cornelis fem tips:

Det første er å gå gjennom kostholdet: Kutt ut halv- og helfabrikert mat. Bestem deg for å spise rent og sunt de neste fire ukene. Ha fokus på hva du putter i munnen. Kutt ut alkohol.

Nummer to: Få med deg en venn eller kollega. Det er alltid lettere å komme seg på trening når du avtaler med noen.

Tips tre: Bestem deg for å trene tre økter i uka de neste fire ukene

Neste tips er å sørge for å god nok søvn. Stresse ned. Stress ødelegger for gode resultater.

Det siste viktige grepet er å ha en god selvfølelse. Om man tenker dårlig om seg selv, er det vanskelig å ta seg sammen for man tror ikke man vil lykkes.

Nyåpning

Sammen med Cornelis, åpnet Sky Fitness Skien åpnet dørene lørdag med en helt ny innpakning, med et større lokale, mer utstyr og en generell oppgradering av hele utstyrsparken. 

– Vi har investert ca. 500 000 kroner og jobber hele tiden med å forbedre oss, sier eieren som ønsker å utnytte konkurransesituasjonen.

– Grunnen til at vi gjorde denne oppgraderingen nå, er for å få plass til flere medlemmer, siden Elixia Falkum har avviklet driften sin rett i nærheten, mener Brito.

Han er godt fornøyd.

– Det har gått over all forventning, vi har fått mange gode tilbakemeldinger og nye medlemmer, forteller han.