Travelt for politiet i Seljord

LADY ANTEBELLUM: Den amerikanske supergruppa Lady Antebellum ga alt på scenen. Utenom scenen var det en del bråk natt til fredag.

LADY ANTEBELLUM: Den amerikanske supergruppa Lady Antebellum ga alt på scenen. Utenom scenen var det en del bråk natt til fredag. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

SELJORD: Det har vært nærmest «wild west»-tilstander under countryfestivalen i Seljord natt til fredag, og natt til lørdag fortsatte bråket. Her er alle episodene politiet har måttet ta tak i til nå i løpet av festivalen.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

NATT TIL LØRDAG.

TYVERI FRA VAKT

En person ble pågrepet inne på området og han er mistenkt for tyveri fra en av vaktene i går. Vedkommende var beruset og ble innbrakt til arresten i Seljord. Det ble funnet tyvgods i teltet hans. Den pågrepne er en mann i starten av 20 årene.

SLÅTT TIL BLODS

En person inne på Dyrskuplassen meldte fra til politiet at en av hans kamerater hadde slått til ham slik at han begynte å blø neseblod. Politiet oppsøkte kameraten, og hans festivalpass ble tatt fra ham, samtidig som han ble bortvist fra stedet. Kameraten ville ikke anmelde forholdet.

BRÅKET

En mann i starten av 20 årene ble pågrepet for ordensforstyrrelse på Dyrskuplassen. Han blir anmeldt for forholdet av politiet.

VILLE IKKE HØRE PÅ POLITIET

En 21 år gammel mann fra Flatdal ble bragt inn til politiets vaktsentral på festivalområdet. Han nektet å etterkomme politiets pålegg, og blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

HÆRVERK PÅ POLITIBIL

En person ble kjørt til lensmannskontoret etter å ha forøvet skadeverk på et av hjulene på en politibil. Den 23 år gamle mannen fra Vennesla ble satt i arrest i Seljord.

FOR MYE Å DRIKKE

En 18 år gammel tilreisende gutt ble satt i drukkenskapsarrest ved Seljord lensmannskontor. Var ikke i stand til å ta vare på seg selv.

VOLDSEPISODE

Melding om voldsepisode på rød camping H. Påtraff to personer som begge vurderte om de skulle anmelde hverandre. De ble pålagt å ikke oppsøke hverandre, melder politiet.

TISSET PÅ HOVEDPORTEN

En mann innbragt til lensmannskontoret og anmeldt for urinering på offentlig sted ved hovedporten på Dyrskuplassen. Den nødne er en 25 år gammel mann og bosatt på Ulefoss.

SLÅSSKAMP

Melding om slossing og kranglete personer i Countrylosjen ved den blå campen. Politiet til stedet og fikk kontroll. En person ble satt i arrest grunnet beruselse.

FOR MYE Å DRIKKE 2

En 26 år gammel mann fra Gransherad ble innnsatt i drukkenskapsarrest grunnet meget sterk beruselse.

NATT TIL FREDAG.

Kvelden begynte tidlig for den lokale versjonen av sheriffen. Tre personer ble tidlig på kvelden anmeldt for drikking på offentlig sted i Seljord sentrum. De tre, som var utenbygds fra, fikk hver et forelegg på 3000 kr.

BARDISKEN

En god og full 19 år gammel mann fra Bergen stod natt til fredag oppe på et platå et par meter over bakken ved en bardisk inne på området til Countryfestivalen og urinerte ned på bakken. For dette fikk han en bot på 7000 kroner.

En 26 år gammel mann fra Kvinesdal måtte overnatte i arresten ved Seljord lensmannskontor natt til fredag. Han kan vente seg en bot for fyll, bråk og spetakkel på Countyrfestivalen. En mann i 20 årene fra Bruvik ble anmeldt for urinering på offentlig sted.

SENDT HJEM

En 16 år gammel gutt som var full inne på festivalområdet, ble sendt hjem til Kvinesdal. Politiet kontaktet foreldrene og sendte ham hjem med offentlig kommunikasjon etter avtale med foreldrene. Denne episoden skjedde allerede tidlig under festivalen.

SPYTTET OG SLO

En 52 år gammel mann fra Bergen ble sint da han fikk beskjed at han ikke kunne bruke fotoapparatet inne ved hovedscenen på Countryfestivalen.

Han var beruset og ble så sint at han spyttet på vakta og rev av vedkommende vekterbeviset.

Mannen rakk også å slå til en annen vakt i ansiktet før han ble holdt i ro. Han ble satt inn politiets arrest ved lensmannskontoret i Seljord og kan vente seg en bot når han våkner fredag morgen.

BLOTTET SEG

En 23 år gammel mann fra Bergen var full og blottet seg for andre på festivalcampen. Han ble pågrepet og satt i arrest. Han vil bli avhørt i løpet av fredagen. I tillegg ble han fratatt festivalpasset.

- Til sammen seks personer måtte overnatte i arresten, opplyser operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Telemark politidistrikt.

Artikkeltags