Fem personer involvert i frontkollisjon på E134

Artikkelen er over 1 år gammel

NOTODDEN/KONGSBERG: En kvinne i slutten av 20-årene er sendt til sykehus etter å ha sittet fastklemt, etter er en møteulykke på E134, søndag formiddag.

DEL

SISTE: E134 Meheia er åpen for trafikk etter bilberging, melder Vegtrafikksentralen sør, klokken 12.24, søndag.

Kvinnen i 20-årene, som satt fastklemt i en bil med totalt fire personer, er fløyet til sykehuset i Drammen, med ukjent skadeomfang. To menn i 30- og 50-årene, som var sjåfør i hver sin bil, er kjørt til sykehuset i Drammen og de to barna under ti år er fløyet til Ullevål. Alle med ukjent skadeomfang.  Dette bekrefter operasjonsleder André Kråkenes ved Sør-Øst politidistrikt overfor TA, søndag.

Møteulykke

Det var klokken 10.29, søndag formiddag, at nødetatene mottok melding om at to personbiler hadde frontkollidert ved fylkesgrensen mellom Telemark og Buskerud. Nærmere besten på Meheia ved Nedre Jerpetjønn.

Det ble fort klart at det var fem personer involvert i ulykken. Fire personer i den ene bilen, hvor en kvinne i slutten av 20-årene satt fastklemt. Det var kun en person i den andre bilen, en person i slutten av 50-årene.

Det er uklart hvor omfattende skadeomfanget er hos de resterende fire personene.

Etterforsker

De to bilene involvert har omfattende materielle skader, som følge av møteulykken. Det er for tidlig å si noe om hva som forårsaket sammenstøtet.

– Det gjenstår litt tekniske undersøkelser på stedet og berging av kjøretøyene, forteller Kråkenes til TA.

Veien ble rast strengt for trafikk i begge retninger, som følge av ulykken. Noe som ga lange køer på stedet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Foto:

– Vanskelige kjøreforhold

Mye nedbør i natt og morgentimene, søndag, kan ha vært blant årsakene til ulykken på E134.

– Det er meldt om vanskelige kjøreforhold på strekningen, sier Kråkenes.

Søndag morgen kom Vegtrafikksentralen med en oppfordring til bilistene om å kjøre forsiktig, grunnet dårlig vær.

– Det snør og blåser på Østlandet i dag og dette fører til vanskelige kjøreforhold. Alt tilgjengelig mannskap er ute og gjør tiltak. Hold god avstand til bilen foran og senk hastigheten. Husk at skiltet fartsgrense gjelder ved optimale forhold. Kjør forsiktig! skriver Vegtrafikksentralen på Twitter.

Saken oppdateres.

Artikkeltags