Fiskebil veltet på E134

Artikkelen er over 2 år gammel

En fiskebil veltet ved Saggrenda på E134 i natt. En annen trailer havnet i en hage.

DEL

Det var rett før klokken 01.30 at politiet fikk melding om en ulykke på E134. To trailere hadde vært involvert i en ulykke, begge på vei fra Notodden til Saggrenda.

SISTE: Vegmeldingssentralen melder nå at de vil starte berging i tidsrommet kl.1200 - 1600. Veien kan da bli stengt i perioder på inntil 30 minutter, opplyser Statens vegvesen og politiet i Buskerud

Ifølge politiet er det en fiskebil som veltet og de skriver følgende på Twitter: «En trailer har veltet i veibanen og det ligger fisk strødd utover».

En annen trailer kom kjørende bak fiskebilen, og da sjåføren ikke klarte å stoppe valgte han å kjøre ut i en hage på stedet.

– Denne traileren står fortsatt med fronten ned i en hage, forteller operasjonsleder Marianne Mørch ved Søndre Buskerud politidistrikt til Laagendalsposten rett før klokken 07.00.

Ifølge operasjonslederen befant det seg en fører i hver av trailerne, men ingen personer skal være skadet i ulykken. E134 har vært stengt store deler av natten, med omkjøring via Jondalen-Bolkesjø. Ti på halv seks åpnet politiet et av kjørefeltene. Nå er det veivesenet som dirigerer trafikken på stedet.

Både politiet og brannvesenet har vært på stedet i natt og ryddet fisk. Årsaken til ulykken er foreløpig ukjent, men det tyder på at veibanen har vært glatt.

– Vi har fått meldinger om at det har vært i vann i veibanen som har fryst på, forteller Mørch.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 01.30 i natt.

Artikkeltags