Helge «Natta» Eftedal omkom i boligbrann på Torstrand

Av , og
Artikkelen er over 1 år gammel

Torsdag ettermiddag rykket nødetatene ut etter å ha fått melding om en brann på Torstrand. Klokken 16.45 melder politiet på Twitter at en person har omkommet i boligbrannen. Torsdag kveld får Østlands-Posten bekreftet at denne personen er Helge «Natta» Eftedal.

DEL

(Østlands-Posten) Torsdag klokken 14.56 meldte brannvesenet, Sør-Øst 110-sentral, om bygningsbrann i Skiringsalsgata på Torstrand.

Kort tid etter meldte politiet at det var brann i en bolig og at nødetatene var på vei.

Klokken 15.12 opplyser journalist på stedet, Erik Werner Andersen, at det ikke var synlige flammer fra boligen, men en voldsom røykutvikling.

– Det er frenetisk aktivitet her nå, alle nødetatene er på stedet, sier han.

Det er stor røykutvikling fra stedet og politiet ber folk trekke unna da det kan være snakk om giftig røyk.

(Saken fortsetter under bildet)

Klokken 15.20 meldte politiet at naboene ble evakuert.

– Det ryker så mye her nå at dette vil nok trolig påvirke mange som bor i området. Det er et tettbebygd strøk, sier journalist Andersen på stedet.

Politiet opplyser at det er røykdykkere inne i huset. Det er fortsatt ikke avklart om det er mennesker i boligen.

– Vi jobber med å få kontakt med vedkommende som bor der, opplyser operasjonsleder Arild Alfheim i Sør-Øst politidistrikt.

Politiet opplyser at det ikke er spredningsfare til de andre boligene ved det brennende huset.

(saken fortsetter under bildet)

PÅ TAKET: Brannvesenet jobbet også med å slukke fra taket.

PÅ TAKET: Brannvesenet jobbet også med å slukke fra taket. Foto:

Klokken 16.45 forteller journalist Elisabeth Løsnæs om fortsatt aktivitet i området. Brannfolk ankommer stedet, og det ryker fortsatt av huset. Hun forteller ellers at gata er stengt i begge retninger. Ei tverrgate er også stengt.

Samtidig twitret Politiet i Sør-Øst at det ble funnet en person inne i boligen som har omkommet. Årsaken til brannen er foreløpig ukjent.

Torsdag kveld får Østlands-Posten bekreftet at avdøde er Helge «Natta» Eftedal, kjent gitarist på Larviks rockescener på 60- og 70-tallet, og kanskje spesielt kjent fra tiden i bandet Cops Ltd.

    Artikkeltags