Gå til sidens hovedinnhold

Snart kan du fly hit fra Torp

Artikkelen er over 4 år gammel

SANDEFJORD: Etter nedleggelsen av flyplassen på Rygge lanseres det stadig nye ruter fra Torp. I oktober begynner Ryanair å fly til Tyskland fra flyplassen i Sandefjord.

Ryanair har bestemt seg for å åpne direkterute mellom Hamburg og TORP Sandefjord lufthavn. Ruta vil ha avgang 2 dager i uken, torsdag og søndag. Ruten opereres fra oktober 2017. Dette er en del av selskapets vinter 2017-ruteplan på TORP, som i sin helhet vil bli lansert snart. 

- Ryanair er glade over å kunngjøre en ny rute fra Oslo Torp til Hamburg, med reiser to ganger i uka som starter i oktober, som en del av vår Oslo Torp-service for vinteren 2017. Setene vil bli tilgjengelige snart, sier Ryanairs salgs- og markedsføringssjef for Skandinavia Nikolaj Krogsgaard Thomsen.

Også ledelsen ved flyplassen er fornøyd med det nye tilbudet.

- Det er flott at Ryanair igjen vokser på Torp og en direkterute til Tyskland komplimenterer det rutenettet vi allerede har. Det har vært et press i markedet for å få tilbake en direkteforbindelse til Tyskland, så dette er gledelige nyheter for svært mange, sier kommunikasjonssjef på TORP Sandefjord lufthavn Tine Kleive-Mathisen.