Setter opp ny charterrute på Torp

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Fra desember kan du fly direkte fra Torp til Sharm el Sheikh i Egypt.

DEL

Det melder Torp Sandefjord Lufthavn i en pressemelding onsdag.

Det er turoperatøren Amisol reiser som igjen setter opp direkterute til Sharm el-Sheikh i Egypt fra og med 21. desember i år.

– Dette er gledelige nyheter for alle reisende i Torp-regionen. Egypt er en meget spennende destinasjon både for dem som vil ha sol og varme, for de historieinteresserte og dykkerinteresserte. For oss er det gledelig å ha variasjon i reisetilbudet også på vinteren så dette var svært gode nyheter for oss på Torp, sier markeds- og kommunikasjonssjef Tine Kleive-Mathisen på Torp.

Egypt har i en periode vært helt borte fra charterselskapenes lister, blant annet som følge av uroligheter og terrorangrep i landet. Men i fjor omtalte blant annet Adresseavisen at økningen av antall innkommende turister til Egypt hadde økt med litt over 50 prosent, ifølge tall fra Verdens turismeorganisasjon. Egypt er fra vinteren også tilbake på reiseprogrammet hos reiseselskapet Apollo.

– Etter noen års fravær fra Torp, er gleden stor over å få være tilbake igjen. Vi har merket stor pågang fra vår gjester i regionen og det er hyggelig å endelig kunne innfri deres ønsker, uttaler Gunder Moe, daglig leder i Amisol.

Ifølge Utenriksdepartementets reiseinformasjon er det «generelt en høy risiko for terrorangrep i deler av Egypt», men unntakene er de populære badebyene Hurghada og Sharm el-Sheikh.

Avgangene blir på fredager, og ruten tilbys gjennom hele vinteren til og med 26. april 2019.

Artikkeltags