Ønsker å bli kåret til verdens vakreste

VERDENS VAKRESTE: Missekåringer har funnet veien til datasenterverden.

VERDENS VAKRESTE: Missekåringer har funnet veien til datasenterverden. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

TINN: Datasenteret Green Mountain – med avdelinger på Vestlandet og i Tinn – ønsker nå å bli kåret til verdens vakreste datasenter.

DEL

Det er Green Mountain DC1 – anlegget i Stavanger – som er nominert til den såkalte «DCD Awards 2017 – the world’s most beautiful data centre» – verdens vakreste datasenter.

Ifølge Green Mountain så var det to journalister i DCD Magazine som kom på ideen om å kåre det vakreste datasenteret. Bakgrunnen er at siden det blir flere og flere datasentre der folk lever og arbeider, så burde de i tillegg til å være funksjonelle og effektive – være vakre.

Magasinet selv beskriver responsen som overveldende der leserne foreslo flere datasetra verden over som visstnok passet beskrivelsen. Blant forslagene som er kommet inn skal det være kirker som er omgjort til datasenter, store betongklosser som ruver i terrenget og underjordiske bunkere.

I denne prosessen skal publikum også få si sitt og det er i den forbindelse Green Mountain ber om hjelp. De som mener det delvis tinnbaserte selskapet fortjener tittelen «verdens vakreste» kan stemme via linken «dcdawards.global/beautifuldatacenter»

Fristen er satt til 27. november. Vinneren avsløres på Royal Lancaster Hotel i London 7. desember. Intet mindre.

Artikkeltags