Tilfreds med Spa-hotell

Direktør Petter Jørgensen og avdelingsdirektør Rune Sollvi fra NAV undertegner IA-avtalen. Bak ser vi Kirsi Nitschke, Hilde Lysø og Mats Ljungberg, representanter for de ansatte, samt Birgitte Brataker og Bjørn Hansen fra NAV. *** Local Caption *** Direktør Petter Jørgensen og avdelingsdirektør Rune Sollvi fra NAV undertegner IA-avtalen. Bak ser vi Kirsi Nitschke, Hilde Lysø og Mats Ljungberg, representanter for de ansatte, samt Birgitte Brataker og Bjørn Hansen fra NAV.

Direktør Petter Jørgensen og avdelingsdirektør Rune Sollvi fra NAV undertegner IA-avtalen. Bak ser vi Kirsi Nitschke, Hilde Lysø og Mats Ljungberg, representanter for de ansatte, samt Birgitte Brataker og Bjørn Hansen fra NAV. *** Local Caption *** Direktør Petter Jørgensen og avdelingsdirektør Rune Sollvi fra NAV undertegner IA-avtalen. Bak ser vi Kirsi Nitschke, Hilde Lysø og Mats Ljungberg, representanter for de ansatte, samt Birgitte Brataker og Bjørn Hansen fra NAV. Foto:

Artikkelen er over 12 år gammel

KRAGERØ: Etter halvannen måneds drift er Spa-hotelldirektør Petter Jørgensen stort sett tilfreds med tingenes tilstand. - Bedre enn fryktet, er hans konklusjon.

DEL

- Vi er fortsatt inne i en innkjøringsperiode og har byggeaktiviteter på alle kanter. Det hele må gå seg til, noe som nødvendigvis tar en viss tid. Vi kalkulerte med en rolig start, og starten har altså vært bedre enn fryktet. I helgene har det vært stille, men utover fra midten av mai vil dette endre seg. Noen dager har det vært full trøkk med kurs og konferanser, mens andre dager har det vært mer stille.

Slik oppsummerer Petter Jørgensen starten for Quality Spa & Resort Kragerø.

Han medgir også at det fortsatt er en del mangler med hensyn til både rom og fellesanlegg, og dette er naturlig nok noe som påvirker gjestene.

- Men vi jobber på spreng for å få alt på plass, slik at hotellet kan bli et opplevelseshotell.

FÅR SKRYT

Han legger heller ikke skjul på at det har vært mye rosende omtale av hotellet.

- Vi får svært mye skryt for maten, og det er jo veldig hyggelig. Derfor kommer vi til å utvide åpningstiden for matservering på søndager. Den erfaringen vi har gjort, er at folk gjerne vil ta søndagsmiddagen her ute. Vi tror også at dette kan bli et attraktivt tilbud for folk på hyttene både i nærområdet og hele kommunen for øvrig, og sikkert også for fastboende.

17. mai inviterer vi for øvrig til familiebuffet. Normalt ville et kurs- og konferansehotell holde stengt en slik dag, men forespørsler så langt gjør at vi forsøker dette.

- Hva med overnattingskapasiteten i sommer?

- Vi var lenge i tvil om hvor mye eierne av leilighetene selv kom til å være her kommende sommer. En god del rom/leiligheter kan vi ikke leie ut i sommerukene, men heldigvis er det langt fra alle som så langt er opptatt.

IA-AVTALE

I går signerte Quality Spa & Resort Kragerø avtale med NAV om inkluderende arbeidsliv. Hotelldirektør Petter Jørgensen sier at en slik avtale er svært viktig for bedriften og for de ansatte, i hvert fall er dette erfaringer man har gjort ved andre hoteller i kjeden.

- Dette er et signal om at vi bryr oss om hverandre her på bruket. Intensjonen er å ha et arbeidsmiljø, og et opplegg som medfører minst mulig sykmeldinger, sier Jørgensen.

Inkluderende arbeidsliv setter et helt spesielt fokus både på arbeidsgiver, og arbeidstaker. Under en orientering for ledelse og ansattes representanter uttrykte NAVs representanter dette med viktigheten av samspill mellom de ulike partene.

- Dialog er selve kjernen for at en skal lykkes, var rådet fra rådgiver Bjørn Hansen i NAV.

- Vi er helt i startgropa, og mye skal fortsatt gå seg til. Men dette med inkluderende arbeidsliv ser vi på som veldig viktig. Dette medfører blant annet en god dialog mellom ledelse og ansatte, la Jørgensen til.

Artikkeltags