Slik deler du ditt TA-abonnement

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

SKIEN: Har du lyst å lese TAs pluss-saker, men har blitt stanset av siden som krever innlogging. Du har kanskje tilgang uten å vite det.

DEL

Alle som abonnerer på TA kan dele sitt pluss-abonnement med inntil fire familiemedlemmer i husstanden – uten ekstra kostnader.

Ett abonnement kan dermed sørge for at fem personer til enhver tid får tilgang til alt pluss-stoffet – via pc, mobil eller nettbrett.

Dessuten kan du selvsagt få hele «papiravisa» i sin helhet som e-avis fra klokken 23 dagen før, i tillegg til å kunne lese saker som publiseres på nett før papir. Her følger også riksavisen Ekstra med på kjøpet.

Er du logget inn, trenger du bare gå inn på menyen på TA.no. Der er det en egen link som heter «del abonnementet ditt». Så fører du opp mobilnummeret eller e-post-adressen til vedkommende du vil dele med.
 

Studenter

– Abonnenter kan gi tilgang til hele husstanden, og hver enkelt kan få sin egen innlogging. Er det borteboende studenter i familien, er bare å dele abonnementet med disse også. På den måten kan man følge med på det som skjer i lokalmiljøet, selv om man er borte noen år, sier digitalredaktør Tom Erik Holland

– Er du ikke redd for at folk skal misbruke denne muligheten til å «gi bort» avisa til folk som ikke er abonnenter?

– Nei, egentlig ikke. Folk flest er ærlige, og vil betale for de tjenestene de bruker. Vi ønsker heller å gi en ekstraservice til våre abonnenter, enn å bekymre oss over at noen kanskje misbruker mulighetene som ligger der, sier Holland.
 

– Journalistikk er ikke gratis

Den observante TA-leser har registrert en økning i såkalte pluss-saker på forsiden den siste tiden. Dette er saker som er eksklusive for TAs abonnenter.

– Journalistikk er ikke gratis, og i alle år har TA hatt gode kunder som gjerne betaler for det tilbudet vi gir dem.  Tidligere i papiravisa, nå også i stadig sterkere grad på nettet. Vi synes faktisk det er rettferdig at våre aller beste kunder får mer enn andre, sier sjefredaktør Ove Mellingen.

Artikkeltags