Ble slått på brygga

Sent lørdag kveld, klokken 23.34, ble en 35 år gammel mann fra Hjartdal slått til på brygga ved Akkehaugen i Sauherad. Slaget førte til at 35-åringen fikk en spukket leppe og løse tenner.

Gjerningsmannen hadde forlatt stedet da politiet kom frem, men de kjenner hans identitet, melder operasjonsleder Vidar Aaltvedt ved Sør-Øst politidistrikt.

Ber om tips

Klokken 01.53 ble en 23 år gammel mann fra Bø slått i ansiktet slik at han begynte å blø neseblod. Dette skjedde i Kviteseid sentrum.

Aaltvedt opplyser at politiet ikke har fullstendig identifikasjon på gjerningsmannen, og de per hjelp fra publikum til å få en bedre oversikt over situasjonen. 

Fikk sprukket leppe

Kort tid senere, også dette i Kviteseid, ble en 26 år gammel mann fra Porsgrunn slått til av en annen mann fra Kviteseid. Porsgrunnskaren fikk sprukket leppe og klaget på smerter i tennene.

Slo til kvinne

Klokken 02.04 slo en 26 år gammel mann til en kvinne utenfor Notodden, natt til søndag. Kvinnen ble ikke alvorlig skadet, og politiet har startet etterforsking for å få klarlagt saken mer utfyllende, melder Aaltvedt.