Vold, fyll og trafikkuhell – hektisk natt for politiet

Artikkelen er over 1 år gammel

TELEMARK: Politiet rykket ut til flere hendelser natt til søndag.

DEL

I løpet av natten har det skjedd en rekke hendelser i fylket.

I Porsgrunn, klokken 00.17, kom det en melding om en slåsskamp. To personer slo til en annen.

– Det var noen ungdommer som sloss i Storgata. Det virker som to personer gikk på én person. Fornærmede var cirka 15 år, forteller Christian Gulli i sørøst politidistrikt.

15-åringen klagde på å ha litt vondt i hodet etter hendelsen. Politiet har navnet på gjerningspersonene som vil bli tatt inn til avhør for videre etterforsking.

Vaktene måtte trå til

Litt senere på kvelden, også i Porsgrunn, ble en mann i 20 åra bortvist fra sentrum på grunn av ordensproblemer. Dette skjedde like før klokken halv to, natt til søndag.

Klokken ti på to, fortsatt i Porsgrunn, ble to menn innbrakt til arresten.

– Den ene var i 20-åra og den andre i 30-åra. De var på et utested og begynte å krangle med noen vakter. Det ble så gærent at vaktene måtte holde dem nede til politiet kom.

Mennene var tydelig beruset og blir anmeldt for ordensforstyrrelser.

– Bakgrunnen for hendelsen vet vi ikke, men det var såpass at de ble tatt med inn til politiet og vil bli anmeldt, sier Gulli.

Stakk av fra ulykke

I Skien har det også vært ett par hendelser i løpet av natten. Klokken 02.02 kom det en melding om at en bil hadde kjørt ut ved Nedre Elvegate. Bilen lå på siden.

– Det var ingen ved eller i bilen og vi brukte lang tid på å lokalisere eier. Da vi fikk tak i ham, nektet han for å ha kjørt bilen. Vi kommer til å fortsette etterforskingen og det blir opprettet sak, forteller Gulli.

Det ble også meldt om en annen trafikkulykke i Skien. En bil kjørte i en midtdeler ved Øvregate.

– Da det ble meldt inn dro vi rett til stedet, og motoren var kald da vi kom fram. Vi fikk kontakt med bileier som sa han hadde kjørt bilen, men at han hadde ordnet selv med inntauing, sier Gulli.

Det er ikke mistanke om kjøring i påvirket tilstand, men mannens førerkort ble beslaglagt. Han er mistenkt for å kjøre uforsiktig, noe han selv erkjente til politiet under avhør.

– Man skal alltid melde fra om ulykker, og det skal gjøres med én gang, sier Gulli.

Brann var matlaging

I Bø ble også ett par menn bortvist fra sentrum. Først en mann i 20 årene grunnet ordensforstyrrelser.

Senere på kvelden, klokken 01.19, ble en mann i slutten av tenårene innbrakt til arresten da han nektet å forlate stedet etter politiet ba om det.

Natt til søndag kom det en melding om en brann i en bygning i Østbøvegen i Bø. Nødetatene rykket ut og da de kom fram viste det seg at røyken stammet fra matlaging. En person skal ha fått i seg litt røyk og ble sjekket av helse. Det er ikke meldt om noen personskade.

Artikkeltags