Dette skjedde mens du sov

Artikkelen er over 1 år gammel

TELEMARK: Det var mange aggressive mennesker som hadde tatt seg turen på byen lørdag kveld.

DEL

Lørdagen var preget av sol og sommertemperaturer. Det kan se ut som flere fant det fristende med en utepils eller to eller tre, for i løpet av kvelden og natta var det flere som måtte bli bortvist fra byen av politiet.

I Kragerø brøyt det ut en slåsskamp mellom to personer. En av dem forsøkte å stikke av da politiet kom på stedet. Begge to var i 20-åra, og en av dem ville ikke følge politiet pålegg. Personen ble innbrakt til arresten. Hendelsen skjedde klokken 01.26.

I Porsgrunn, klokken 02.28, ble en mann i slutten av 20-åra bortvist fra sentrum grunnet kranglete oppførsel. Mannen var dog ikke klar for å avslutte festen og ti minutter senere var han på plass igjen. Politiet tok ham med til fyllearresten for å ikke etterkomme pålegget om å forlate sentrum.

Ville ikke høre på politiet

Klokken 00.32 ble en mann i 20-årene bortvist fra Langbryggene i Skien, etter å ha vært involvert i et slagsmål. Det viste seg at mannen hadde utøvd vold mot en dørvakt på et utested. Mannen blir anmeldt.

Like før, klokken 00.20, ble en kvinne innbrakt til arresten fra Skien sentrum. Kvinnen i 20-åra hadde vært aggressiv i forkant av at politiet kom til stedet. Hun etterkom ikke politiet pålegg om å reise hjem, og 20 minutter senere møtte politiet på kvinnen igjen etter hun hadde lagd mer bråk i sentrum. Det var da de bestemte seg for å ta henne med til arresten.

To menn i 20-årene ble også bortvist fra et utested i Skien sentrum grunnet tilløp til slagsmål.

I Seljord ble en mann i slutten av 40-årene bortvist fra sentrum etter mye kranglete oppførsel. Han hadde vært vanskelig på en pub, og kranglete i en taxi. Mannen blir anmeldt for forholdet. Hendelsen skjedde klokken 02.13.

Artikkeltags