Forbikjøringen som sjokkerte de andre trafikantene

PORSGRUNN: Motorsykkelen suser forbi trafikken i feil kjørefelt, og på feil side av midtdeleren. Andre trafikanter ble sjokkert.

DEL

Forbikjøringen du kan se i videoen fant sted torsdag ettermiddagen denne uka. Den skjedde på Gamle Breviksvei mellom Heistad og Brevik torsdag ettermiddag.

- Nå som det er så mange dødsulykker i trafikken, så håper jeg at dere kan legge ut denne filmen fra i ettermiddag som et forbyggende og skremmende eksempel, skriver en TA-tipser til avisa. Vedkommende ønsker å være anonym, men opplyser til TA at saken er meldt til politiet.

Forbikjøringen skjer i det som er en 60-sone. Mens andre trafikanter holder seg til fartsgrensen kommer motorsykkelen forbi i motsatt kjørefelt. Føreren vingler litt fra side til side før han eller hun gir gass og passerer flere andre motorsyklister på feil side av en midtdeler i veien. Midtdeleren skiller de to kjørefeltene fra hverandre, og dersom det hadde kommet møtende trafikk ville det vært svært vanskelig for motorsyklisten å komme seg over i riktig kjørefelt igjen. Det kunne endt riktig ille.

TA får opplyst av leder i Utrykningspolitiet i Agder og Sør-Øst politidistrikt, Andreas Rødø, at de har sluttet med å kommentere denne typen videoer, blant annet fordi en kort videosekvens ikke alltid viser hele hendelsen, og siden det kan ha skjedd ting før opptaket som kan ha betydning.

Artikkeltags