Slik var natta for politiet

Artikkelen er over 1 år gammel

TELEMARK: Her kan du lese hva politiet i Telemark har kunnet melde om av hendelser i løpet av natta.

DEL

Løy til politiet - angret seg

Klokken 23.37, fredag kveld, stoppet politiet en 34 år gammel mann fra Skien. Han kom kjørende i bil selv om han var full og ikke hadde førerkort.

- Mannen forsøkte å lure politiet ved å oppgi en annen manns navn, men da vi kjørte mannen «hjem» skjønte han at dette var et dårlig forsøk, og sa sitt rette navn, melder operasjonsleder Aaltvedt.

Les også: Slått med ølglass i ansiktet - politiet ønsker tips i saken

Måtte skaffe norsk førerkort

Politiet fikk klokken 00.21 melding om en lastebilsjåfør som kjørte svært fort og uforsvarlig på FV 360 ved Nautesund i Sauherad. Da politiet fikk stoppet bilen i nærheten av Notodden viste den 35 år gamle føreren fram et førerkort fra Polen, selv om han har bodd i Norge i over seks år.

- Hans polske førerkort ble beslaglagt på stedet, bilen ble parkert og mannen fikk beskjed om å ta norsk førerkort, melder operasjonsleder.

Sjåføren, som bor i Buskerud, vil bli anmeldt for dette.

Full bak rattet

Klokken 00.27 stoppet politiet en 49 år gammel mann fra Kviteseid, som kjørte bil på RV 36 utenfor Bø sentrum. Mannen satt bak rattet selv om han var god og full, melder operasjonsleder.

Mannen hadde heller ikke førerkort. Det hadde blitt beslaglagt for en tid tilbake.

Ville ikke roe seg

Politiet måtte gripe inn da en full 29-åring lagde bråk utenfor et av utestedene i Porsgrunn sentrum. Politiets operasjonsleder opplyser at mannen fikk mange pålegg om å roe seg ned, men da han ikke viste tegn til å dempe seg, gikk turen videre til arresten i Skien. Der blir han værende til han har sovet av seg rusen.

29-åringen, som kommer fra Vestfold, vil bli anmeldt for dette.

Artikkeltags