Dette skjedde mens du sov

Artikkelen er over 1 år gammel

TELEMARK: Her kan du lese hva politiet i Telemark har kunnet melde om av hendelser i løpet av natten.

DEL

Gikk løs på politiet

Sent mandag kveld ble en ung mann fra Aust-Agder pågrepet i Porsgrunn sentrum. Gutten, som er i slutten av tenårene, hadde angrepet en uniformert politimann i tjeneste. Bakgrunnen for angrepet er ikke kjent, men operasjonsleder melder at saken anmeldes og at mannen vil bli forsøkt avhørt tirsdag formiddag.

Les også: 13 personer evakuert under kraftig brann (+)

Les også: Svarstad: Mann flydd til Ullevål med skuddskade 

Stjal pyntenisser

Klokken 04.36 fikk politiet melding om tyveri av blant annet pyntenisser fra en adresse i Brevik. Gjerningspersonen stakk fra stedet med bil, men fikk raskt et uhell med bilen. Politiet fikk senere kontroll over mannen som er en kjenning av dem fra tidligere saker.

Den pågrepne er i begynnelsen av 40-årene.

– Det viste seg at mannen ikke har gyldig førerkort. Han var i tillegg påvirket og hadde diverse gjenstander i bilen som var stjålet. Han forklarte at han hadde lånt bilen av en kjenning som han ikke kunne redegjøre for, melder operasjonsleder på Twitter.

Forholdene hadde skjedd på Stridsklev og eierne har fått tilbake gjenstandene som ble stjålet. Gjerningsmannen blir anmeldt for tyveriene, kjøring uten gyldig førerkort og kjøring i påvirket tilstand.

Berusede sjåfører

Politiet har også sørget for at enkelte uegnede sjåfører ble fjernet fra trafikken. I Nome ble en bil stanset i Fladebygdvegen for kontroll. Det viste seg at føreren av bilen var beruset, og vedkommende ble tatt med for å avgi nødvendige prøver.

Liknende tilfeller skjedde også i Drangedal og på Notodden. I alle tilfellene var fører beruset og måtte bli med politiet for å avgi prøve.

Artikkeltags