Dette skjedde mens du sov

Artikkelen er over 1 år gammel

TELEMARK: Mange tar turen ut på byen i romjulen, og for noen ender nok ikke kvelden helt som planlagt. Her kan du lese hva politiets operasjonsleder har kunnet melde om av hendelser fra Telemark i løpet av natten.

DEL

Falt i vannet

Ved tretiden i natt møtte politiet på en mann i 30-årene i Kragerø sentrum. Mannen, som kommer utenbys fra, var for tiden på julebesøk hos foreldrene sine og hadde tatt seg en tur ut på byen. Operasjonsleder forteller at mannen hadde blitt noe beruset og hadde falt i vannet ved en småbåthavn da han skulle urinere.

Mannen fikk hjelp av politiet og ble kjørt hjem til foreldrene.

Kranglet med vakten

To politipatruljer ble sendt til Playa Bar i Drangedal da det ble meldt om bråk på utsiden av utestedet.

– Det skulle vise seg at særlig en person var i klammeri med en vakt på stedet. Kameraten til bråkmakeren var også på stedet, og saken ble løst ved at begge ble bortvist og kjørt hjem, melder operasjonsleder.

Bortvist fra sentrum

En ung mann i slutten av tenårene ble klokken 01.30 bortvist fra Drangedal sentrum da han var beruset og innblandet i håndgemeng utenfor Playa Bar. Han må holde seg borte fra sentrum fram til klokken åtte onsdag morgen.

Ville ikke gjøre som politiet sa

En mann i begynnelsen av 20-årene fra Skien ble tatt med til arresten da han var beruset og ikke etterkom pålegg gitt av politiet. Han ble først bortvist fra Skien sentrum da han gjentatte ganger hadde forøkt å snike seg inn bakveien til et utested.

Da han ikke ville gjøre som politiet sa, gikk altså turen til arresten på Myren.

Ble satt i arresten

Sent tirsdag kveld ble en mann i 20-årene tatt med til arresten i Skien. Mannen hadde vært på et utested på Notodden, og blir anmeldt for ordensforstyrrelser og for ikke å ha etterkommet pålegg fra politiet.

Artikkeltags