15-åring kjørt til legevakt etter fest

Artikkelen er over 2 år gammel

TELEMARK: En mann måtte hentes av politiet da han lagde bråk ved et utested i Tinn. I Bø måtte ei beruset tenåringsjente kjøres til legevakta.

DEL

Politiet har vært ute og ryddet opp i noen episoder med fyll og slagsmål også denne helga.

En patrulje rykket i natt ut til en fest med mindreårige i Bø, og besøket endte med at ei 15 år gammel jente ble kjørt til legevakt grunnet beruselse. Foreldrene ble varslet, og festen avsluttet, opplyser politiet på Twitter.

I Skien ble en sjåfør i 20-årene stanset i sentrum for kontroll. Det viste seg at han ikke hadde gyldig førerkort. Han blir anmeldt for forholdet.

En 18 år gammel beruset mann i Langesund ble innbrakt etter at han ikke etterkom pålegg fra politiet. Også dette forholdet anmeldes.

På Rjukan måtte en politipatrulje rykke ut og ta med seg en kranglevoren mann i 30-årene. Han var utagerende overfor vaktene på et utested. Åpenbart beruset, kommenterer politiet i Sør-øst.

I løpet av natta oppsto det også en uoverensstemmelse i Bø. En kar i 20-årene ble ifølge politiet slått av tre personer, og partene ble avhørt på stedet. Gjerningspersonene ble deretter bortvist fra Bø sentrum.

I Porsgrunn ble en mann i 20-årene stanset mens han satt bak rattet. Han blir siktet for å ha kjørt personbil i påvirket tilstand.

Artikkeltags