Desember nærmer seg med stormskritt, og Per Flåthe gjør seg klar til å reise rundt i hele fylket for å intervjue telemarkinger.

– Det vi ønsker er forslag til kandidater som har utmerket seg, og som har en historie å fortelle. Kanskje de har ridd noen tøffe bølger i livet eller har andre opplevelser å berette om, gjerne også av positiv karakter. Hva har disse opplevelse gjort med livet deres? sier Per Flåthe.

Han understreker at TA ønsker kandidater fra hele Telemark, og det begynner å haste å komme med forslag.

– Jeg håper at leserne er villige til å foreslå kandidater, og at de er interesserte i å dele en flik av livet sitt med oss.

Det er helt sikkert en del mennesker der ute som stikker seg ut i gatebildet, som har hatt betydning i sitt miljø, kanskje også til tross for utfordringer. Kanskje er det personer eller lag som driver aktiviteter eller et tilbud på stedet du bor, er aktive i idrettslag, menigheter eller andre sammenhenger.

Frilanser Per Flåthe liker å møte mennesker med ulik bakgrunn og erfaringer, og han ser fram til å dra ut og dele ut blomster i julestria.

Lørdag 1. desember skal han ha delt ut sin første blomsteroppsats, og han er spent på hvilke navn han får inn.

– Vi vil nok få forslag på mange verdige kandidater, så folk må ikke bli skuffet hvis deres kandidat ikke kommer med, uttaler Per Flåthe.

Forslag til mottakere av TAs juleblomster kan meldes inn til Per på mobilnummer 92 49 30 39.