Dette skjedde mens du sov

Artikkelen er over 1 år gammel

TELEMARK: Her kan du lese hva politiet i Telemark har kunne melde om av hendelser fra natten.

DEL

Bilen tok fyr

Sent fredag kveld fikk nødetatene melding om en bilbrann på Valebøvegen i Skien. Da nødetatene kommer fram viser det seg å ha vært en røykutvikling.

Alle personer hadde kommet seg ut og ingen av dem hadde kommet til skade. Årsaken til brannen er ukjent. Bilen måtte berges bort fra stedet.

Mistet tann

Klokken 02 dro politiet bort til et utested i Skien sentrum, der det hadde vært et slagsmål mellom to personer. Årsaken til kranglingen er ikke kjent, men en av de involverte hadde mistet en tann i basketaket. Begge ble sjekket av ambulansepersonell.

Politiet stoppet natt til lørdag flere bilister som aldri skulle ha sittet bak et ratt.

  • Ved midnattstider stoppet politiet en mannlig bilfører ved PP-senteret i Porsgrunn. Det viste seg at mannen i 20-årene kjørte i påvirket tilstand. Han ble tatt med til legevakt for å avgi blodprøve. Mannen hadde heller ikke gyldig førerkort, melder operasjonsleder.
  • Klokken 02.16 stanset politiet en bil i Notodden sentrum. det viste seg at føreren var beruset og ble tatt med for å avgi blodprøve.
  • Klokken 04.50 ble en bil stoppet for kontroll i Brånanvegen i Porsgrunn. Det skulle vise seg at føreren ikke hadde førerkort.

Artikkeltags